Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 04:09:42

Оголошено ІV Всеукраїнський конкурс "Репортери надії в Україні"

07.06.2014   09:55Агенцiя

Шукаємо Репортерів надії

У цей тривожний, неспокійний для нашої країни час саме Ви можете стати рупором надії такої потрібної для кожної людини і саме ви можете отримати звання Репортера надії.

Увага! Редактори та журналісти! Сьогодні, у День професійного майстра пера, стартує ІV Всеукраїнський конкурс «Репортери надії в Україні». Запрошуємо вас до участі!

Це конкурс на кращу статтю, репортаж або програму, яка є «інформацією-носієм рішень», тобто не лише розкриває проблеми сучасного суспільства, а й показує шляхи їх вирішення та спонукає людей до дій.

Організатор конкурсу - Інститут екуменічних студій Українського Католицького Університету за підтримки французької асоціації «Репортери надії».

Для участі в конкурсі заповнюйте анкету та надсилайте матеріали, що містять вирішення актуальних проблем сучасного суспільства у сфері економіки, релігії, культури та соціальних питань. Матеріали подані на конкурс мають бути опубліковані, озвучені, показані у будь-яких українських засобах масової інформації (українською або російською мовою), а також розміщені в електронних ЗМІ в період з 6 червня 2014 року по 7 червня 2015 року.

Визначення найкращих робіт відбуватиметься у чотирьох номінаціях: «Суспільство», «Економіка», «Культура», «Релігія».

Матеріали на конкурс приймаються впродовж року до 7 червня 2015 року включно.

Нагородження переможців відбудеться одразу після їх оголошення членами журі (під час VIІІ Екуменічного Соціального Тижня у жовтні 2015 року). Четверо авторів, які посядуть перші місця у кожній окремій категорії, отримають грошові винагороди у сумі 3000 грн. та відзнаки учасників Конкурсу. Автори двох наступних місць – призи від спонсорів і дипломи учасників Конкурсу. Фіналісти отримають дипломи учасників Конкурсу.

Матеріали з поміткою «На конкурс» та анкету (можна завантажити тут: http://www.ecumenicalstudies.org.ua/novini-konkursu/iv-vseukrajinskii-konkurs/anketa-uchasnika-konkursu) надсилайте на адресу Інституту екуменічних студій Українського Католицького Університету: 79011, Львів, вул. Свєнціцького, 17, або на електронну скриньку reporternadii@gmail.com.

Детальна інформація про конкурс:
http://www.ecumenicalstudies.org.ua/reportery
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини