Журналісти провідних українських видань відвідали Чернігів та ознайомилися з закладами харчування та розміщення
5 квітня, у рамках відкриття нового туристичного сезону, до Чернігова завітали журналісти та редактори провідних всеукраїнських видань мм. Києва, Сум, Полтави, Вінниці, Запоріжжя, Черкас та Дніпропетровська.

Організатором прес-туру для журналістів виступило управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради.
В ході прес-туру журналісти ознайомилися з традиційною кухнею кафе «Варенична», оглянули номери готелю «Україна» та поспілкувалися з директором готелю Тетяною Петриченко. Директор повідомила, що у минулому році готель «Україна» пройшов сертифікацію та підтвердив високий рівень надання готельних послуг, який відповідає категорії 3*.
«Ми готові приймати гостей Чернігова з максимальним комфортом, - запевнила вона журналістів. - Фонд готелю складає 90 номерів різних категорій. Також готель надає безкоштовний Wi-Fi доступ до Інтернету, безкоштовну паркову на стоянці, що охороняється, сертифіковане ресторанне обслуговування 24 години на добу, є номер для молодят з унікальним романтичним дизайном та спеціально обладнаний номер для людей з обмеженими можливостями. Для проведення ділових зустрічей, переговорів та конференцій пропонуємо конференц-сервіс. Постійно створюємо тематичні святкові акції, співпрацюємо з різними туристичними фірмами та організаціями,ФС пропонуємо цікаві екскурсійні тури вихідного дня».
Також цього дня журналісти завітали до ресторану «Avenue 33», який розташований безпосередньо у приміщенні готелю «Україна». За словами його директора Олексія Суворова, ресторан цілодобово готовий задовольнити найвишуканіше забаганки своїх відвідувачів. Крім цього, по п'ятницях і суботах в ресторані Avenue 33 проходять вечори живої музики різноманітних стилів: від популярного спрямування до блюзу.
Сильне враження на журналістів справила екскурсія до Чернігівської пивної майстерні BIERWELLE, яка розпочала свою роботу наприкінці минулого року. У ході екскурсії журналісти дізналися від директора пивної майстерні Андрія Осіковського про основні технології варіння натурального пива BIERWELLE, що виготовляється без пастеризації, виключно з натуральної сировини та, відповідно, має природний і неповторний смак та натуральну якість.
Останні новини Чернігівщини
Поліція Чернігівщини спільно з СБУ затримала групу наркодилерів та ліквідувала лабораторію з виробництва психотропів промислових масштабів 18:24
Поліцейські Чернігівщини спільно з СБУ припинили діяльність потужної нарколабораторії, де наркоділки виготовляли кілограмові партії психотропів для збуту по всій території України.
Чернігівські спортсмени вибороли золото і бронзу на студентському чемпіонаті України з боксу 17:29
З 05 до 10 жовтня у Києві відбувся чемпіонат України з боксу серед студентів на честь воїнів 3-го Армійського Корпусу.
Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровані на території області за добу 16:52
Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 4 пожежі.
єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 11 чернігівців 16:32
Виконавчий комітет Чернігівської міської ради 13 жовтня затвердив чергові рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України.
Чернігівська обласна дитяча лікарня крокує до європейської медичної спільноти 15:51
В рамках Форуму Міжнародного медичного партнерства, який цьогоріч пройшов під гаслом «Від лікаря до лікаря» (International Medical Partnership Forum: From Doctor to Doctor) 9 жовтня у Києві було підписано Меморандум про співпрацю між Чернігівською обласною дитячою лікарнею та Університетською клінікою міста Лілль (Франція).