Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:47:39

Журналісти провідних українських видань відвідали Чернігів та ознайомилися з закладами харчування та розміщення

09.04.2014   13:55Агенцiя

5 квітня, у рамках відкриття нового туристичного сезону, до Чернігова завітали журналісти та редактори провідних всеукраїнських видань мм. Києва, Сум, Полтави, Вінниці, Запоріжжя, Черкас та Дніпропетровська.

Організатором прес-туру для журналістів виступило управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради.

В ході прес-туру журналісти ознайомилися з традиційною кухнею кафе «Варенична», оглянули номери готелю «Україна» та поспілкувалися з директором готелю Тетяною Петриченко. Директор повідомила, що у минулому році готель «Україна» пройшов сертифікацію та підтвердив високий рівень надання готельних послуг, який відповідає категорії 3*.

«Ми готові приймати гостей Чернігова з максимальним комфортом, - запевнила вона журналістів. - Фонд готелю складає 90 номерів різних категорій. Також готель надає безкоштовний Wi-Fi доступ до Інтернету, безкоштовну паркову на стоянці, що охороняється, сертифіковане ресторанне обслуговування 24 години на добу, є номер для молодят з унікальним романтичним дизайном та спеціально обладнаний номер  для людей з обмеженими можливостями. Для проведення ділових зустрічей, переговорів та конференцій пропонуємо конференц-сервіс. Постійно створюємо тематичні святкові акції, співпрацюємо з різними туристичними фірмами та організаціями,ФС пропонуємо цікаві екскурсійні тури вихідного дня».

Також цього дня журналісти завітали до ресторану «Avenue 33», який розташований безпосередньо у приміщенні готелю «Україна». За словами його директора Олексія Суворова,  ресторан цілодобово готовий задовольнити найвишуканіше забаганки своїх відвідувачів. Крім цього, по п'ятницях і суботах в ресторані Avenue 33 проходять вечори живої музики різноманітних стилів: від популярного спрямування до блюзу.

Сильне враження на журналістів справила екскурсія до Чернігівської пивної майстерні BIERWELLE, яка розпочала свою роботу наприкінці минулого року. У ході екскурсії журналісти дізналися від директора пивної майстерні Андрія Осіковського про основні технології варіння натурального пива  BIERWELLE, що виготовляється без пастеризації, виключно з натуральної сировини та, відповідно, має природний і неповторний смак та натуральну якість.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.