Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:25:59

Конкурс "Жінка року-2013". ФОТОрепортаж

18.12.2013   12:14Агенцiя

А хто з вас не бував за кордоном, риторичне запитання. А ви бачили там їхніх жінок… Тоді ж зразу постає питання. Так чиї ж кращі, звичайно - НАШІ. Так, наші україночки кращі були, є і будуть найкращими.

Недаремно ще з далеких сторінок історії до нас доходять розповіді та легенди, як сватались та завойовували наших прекрасних дівчат.

В цьому змогли пересвідчитись всі хто побував на церемонії нагородження лауреатів щорічного  фестивалю-конкурсу «ЖІНКА РОКУ 2013». Жінка – це краса і ніжність, добро і гармонія. А найголовніше – материнська любов. Вона виявляє і незгасну силу почуттів, і  талант материнства, і велич справ. Бо природа створила жінку саме такою – яка завжди відчуває відповідальність не лише за себе, але і за родину, колектив, за свою справу і за свою країну. Вродливими, розумними, працьовитими, енергійними жінками славиться наш Чернігівський край. Для них немає нічого неможливого в будь якій сфері життя – бо вона ЖІНКА, яка сьогодні може все! Жінок, які своєю трудовою діяльністю, активною громадською позицією, добрими справами, творчістю прославляють і збагачують наш прекрасний Сіверський край.

Диплом лауреатки та символ обласного фестивалю-конкурсу отримали:
Номінація «Жінка у владі» – НАТАЛІЯ ЛЕНЕЦЬ, ІРИНА МАРЧУК, СВІТЛАНА БЕЗПАЛА, ОКСАНА ЛУПАН, ЛЮДМИЛА ЛИННИК, ЛЮБОВ ВЕРТЕЛЕЦЬКА, ЛЮДМИЛА ГУБКА, АНЖЕЛІКА СУСОЄНКОВА, ВІКТОРІЯ КОРІНЬ, СВІТЛАНА СЕНИК, ОЛЬГА СИНЬКО, ВІКТОРІЯ НЕБОЩИЦЬКА.

Номінація «Жінка у місцевому самоврядуванні»: ЛІДІЯ СМОЛЕНСЬКА, ТЕТЯНА ДЗИГАЛО, НІНА ГОЛОБУРДА, НАТАЛІЯ КОПИЦЯ, НАТАЛІЯ КОМИШНА, ГАЛИНА ДУБИНА, АЛЛА ГРИЦЕНКО, РУСЛАНА СКРИПНИК, СВІТЛАНА БОБРОВНИК, НАДІЯ МЯГКОВА, НАТАЛІЯ ДВОЙНОС.

Сучасна жінка – яскрава індивідуальність, переможниця сьогодення, яка знає, навіщо живе, в ім,я чого працює, творить добро  і перемагає. Хай сонцем осяяним буде ваш довгий життєвий шлях!

Фоторепортаж ВІКТОРА КОШМАЛА.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини