Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 04:15:59

У півфіналі шоу "Одна родина" за приз змагається родина Нестеренко з Ніжина

07.12.2013   15:46Агенцiя

У неділю, 8 грудня, о 18:00 на вокальному шоу "Одна родина" - перший півфінал!

На кожного півфіналіста очікує виступ із зіркою. З 18 сімей-учасників, які приїхали до Києва з різних куточків нашої країни, судді Наташа Корольова, Людмила Поривай, Олег і Родіон Газманови вибрали 6 кращих. Для них наступний тур цього всеукраїнського змагання талантів буде особливим.

Завдяки нововведенню команди продюсера Ірини Іонової у цей британський формат, у цьому турі на учасників чекає номер зі знаменитістю. 8-го грудня сім'ї вийдуть на сцену і заспівають разом із суперзірками, серед яких Таїсія Повалій, Потап і Настя, Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Світлана Лобода. Зіркового виконавця кожна родина обере для себе сама методом вибору наосліп.

У першому півфіналі за перемогу в шоу і приз у 300 тисяч гривень продовжать боротьбу три колективи: багатодітна сім'я Корчма, в якій окрім 5-х своїх діток ще 7 прийомних; талановита сім'я Шматових і харизматичне чоловіче тріо родини Нестеренко.

Родина Нестеренко, Чернігівська область, м. Ніжин

"Тріо "Ніжин" - тато і два сини. Життя закидало батька сімейства Нестеренків багато куди. Він народився у Ніжині, навчався у Києві, працював у Тюменській області, а зараз осів на Кубані. Своїх двох синів він виховує в дусі свободи, прищеплюючи їм головні риси справжніх козаків - прагнення до чесності, справедливості, бажання допомогти ближньому. Сьогодні вони повертаються на батьківщину, щоб співати всією родиною! "Для нашої сім'ї кожен виступ на цьому конкурсі вже перемога, - говорить Данило Нестеренко. - Тому що брат Паша, наприклад, тільки три місяці тому взяв у руки саксофон і почав співати - він ніколи цим не займався. Він взагалі - електрик. З нас трьох лише батько - музикант, і то у далекій, сивій давнині. На кастингу Костянтин Меладзе сказав нам, що йому дуже сподобалося, як ми співаємо, але працювати є над чим. І ми, звісно, не будемо зупинятися, будемо працювати!"

Родина Корчма, Донецька область, м. Слов'янськ

"Квіти життя", мама і 8 дітей (своїх та прийомних). Цієї великої родини могло і не бути на проекті. І в принципі. Якби одного разу Оксана Корчма не вийшла заміж, і не переїхала з чоловіком у великий будинок, неподалік від церковного притулку... Зараз у родині окрім 5-х своїх діток і ще 7 прийомних, але всі вони, як рідні. І це неймовірне почуття, коли бачиш на сцені щасливі дитячі обличчя, коли розумієш, що всі вони для батьків - рідні та кохані. Встояти неможливо! І пісні у їх виконанні - дивовижно легкі, радісні і дуже життєстверджуючі. "Бажаємо нашій сім'ї перемоги! - кажуть діти. - Хочеться пройти якомога далі і ще себе показати!"

Родина Шматових, Луганська область, м. Первомайськ

"Золоті голоси": мама, дочка, син, онучка. Мати-одиначка виростила трьох дітей. 32 роки працювала на заводі. І весь цей час співала і вчила вокалу своїх діток. У них ніколи не було грошей на побутову техніку та відпочинок за кордоном, а все, що у них є, вони заробили своїми голосами. Усій країні вони покажуть приклад того, як талант долає перепони! "Ви знаєте, не даремно я зібрала всю свою родину саме на цей проект! - каже мама Надія. - Усе життя мріяла вийти на таку сцену. І хоча я дуже боюся, але коли опиняюся на сцені - просто щаслива! Хочу передати кожне слово пісні так, щоб всі зрозуміли про що вона. І співаю, звісно, для своїх рідних, близьких і коханих людей!"

ІНТЕР

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.