Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 07:28:44

Чернігівський соловей зачарував Кіпр

05.12.2013   08:14Агенцiя

Майстер-клас у La Scala, випуск музичного альбому, запис компакт-диска виспівав собі у місті з промовистою назвою Пафос, що на Кіпрі, соліст Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм Сергій Сулімовський.

А найдорожчою нагородою для молодого співака став диплом лауреата ІІІ Міжнародного музичного фестивалю «MUSIC OPEN PAFOS — 2013», який цього разу був присвячений 200-річчю відомого композитора Джузеппе Верді.

Узяти участь у цьому престижному дійстві й представити Україну нарівні зі знаними артистами багатьох країн Сергія запросили співзасновники фестивалю — російський композитор Олександр Морозов та продюсер Марина Паруснікова. Їм сподобався молодий співак із прекрасним голосом і яскравим артистизмом.

«Його доля — свідчення того, що талант разом із цілеспрямованістю й наполегливістю долає всі перешкоди, — так відгукується про Сергія директор-розпорядник колективу естрадних виконавців філармонійного центру Тетяна Шевченко. — Співати Сергій почав дуже рано.

Виховувала його мама, їхнє матеріальне становище було скрутним, тому першою сценою для хлопця став підземний перехід, де він виконував популярні пісні під гітару. Там його і запросили взяти участь у обласному конкурсі молодих виконавців «Сівертон». Сергій став переможцем».

Далі було навчання і ще багато конкурсів. Сергій став провідним солістом-вокалістом, улюбленцем чернігівської публіки.

У підготовці складної програми до фестивалю на Кіпрі Сергієві допомагала концертмейстер філармонійного центру заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко. А поїздка стала можливою завдяки фінансовій підтримці голови Чернігівської облдержадміністрації Володимира Хоменка.


http://ukurier.gov.ua/uk/news/chernigivskij-solovej-zacharuvav-kipr/
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини