Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:58:33

Названо лауреатів XV Чернігівського обласного конкурсу молодих журналістів

18.11.2013   15:42Агенцiя

Такий конкурс традиційно проводять Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, ГО «Чернігівський інтелектуальний центр» і Чернігівська обласна організація Національної спілки журналістів України.

За цей час конкурс  здобув визнання не лише на Придесенні, адже його переможці працюють зараз  у багатьох чернігівських і столичних  виданнях, а також на телебаченні  та радіо.

Нинішніх лауреатів назвало авторитетне журі, до складу якого входять відомі журналісти. Отже, переможцями та призерами цьогорічного конкурсу стали:  

1 місце – Дарина Примак, студентка третього курсу філологічного факультету Чернігівського національного педагогічного університету імені Тараса Шевченка, – за талановиті сюжети на телеканалі «Дитинець» та публікації в обласних виданнях;

2 місце – Марія Стронська, студентка Чернігівського національного технологічного університету, – за оригінальне редагування студентської газети «СтудДні» ЧНТУ;

3 місце – Руслан Старченко, студент Чернігівського національного педагогічного університету імені Тараса Шевченка, – за цікаві сюжети на молодіжному інтернет-телебаченні ЧНПУ;

3 місце – Роман Васько, студент Чернігівського державного інституту економіки і управління, – за матеріали в інтернет-виданнях та креативне мислення.


Сергій ДЗЮБА, президент ГО «Чернігівський інтелектуальний центр», голова журі обласного  конкурсу молодих журналістів

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.