Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:09:20

У Седневі відбулося Всеукраїнське літературно-мистецьке свято "Седнівська осінь-2013"

30.09.2013   14:51Агенцiя

Привітати район зі святом прибули викоповажні гості

Людно було у Седневі 28 жовтня. Цьогоріч Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Седнівська осінь» привернуло до себе особливу увагу, адже в рамках свята відзначено й 90-річчя Чернігівського району.

Привітати з цією ювілейною датою прибули Седнів багато високопоставлених гостей. Серед них Радник Президента України - Керівник Головного управління з питань гуманітарного розвитку Адміністрації Президента України Юрій Богуцький, в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, заступник голови обласної ради Валентин Мельник, окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час урочистого відкриття свята Радник Президента України - Керівник Головного управління з питань гуманітарного розвитку Адміністрації Президента України Юрій Богуцький привітав усіх присутніх із святом та зачитав вітання Президента України Віктора Януковича учасникам, організаторам і гостям Всеукраїнського літературно-мистецького свята «Седнівська осінь», в якому зокрема йшлося про те, що Седнів уже вкотре стає творчою платформою для зустрічей письменників, художників, музикантів і артистів, які своєю діяльністю прославляють цей легендарний та мальовничий край, де працювали та творили видатні діячі української культури. Від себе особисто він побажав усім щастя та благополуччя, гарного настрою, творчого натхнення для нових звершень задля блага України.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся й в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика. Він також привітав зі святом та побажав, щоб і надалі тут лунали вірші, звучала музика й народні пісні, переплітаючись з різнобарвною палітрою живопису.

Голова райдержадміністрації Микола Ганжа привітав співвітчизників із подвійним святом: відкриттям Всеукраїнського літературно-мистецького свята «Чеднівська осінь» та 90-річчя Чернігівського району. У своєму вітальному слові Микола Ганжа особливу увагу звернув на виконання нових соціальних ініціатив Президента Ураїни Віктора Януковича, як на курс на якісне життя та звернувся до всіх присутніх із словами вдячності за таку благородну справу - відновлення пам'яті віків і зв'язку поколінь.

«Ми пишаємось тим, що у районі народжуються і зростають покоління талановитих та працелюбних людей, які роблять свій вагомий внесок у розвиток поліського краю. Спільно ми вдосконалюємо і покращуємо благоустрій населених пунктів та надаємо сучасного вигляду об’єктам соціальної сфери нашого району. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багатий наш район, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Тож нехай ваші таланти і висока майстерність приносуть справжню насолоду й гостям фестивалю», – підкреслив голова райдержадміністрації.


За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини