Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 00:12:30

У Новгород-Сіверському відбудеться промо-виступ рок-шоу "Стіна"

10.07.2013   08:08Агенцiя

20 липня музично-драматична концесія "ПерсонА 38" вирушає у древнє місто Новгород-Сіверський, де в рамках мотофестивалю «Княжий Град» проведе промо-виступ рок-шоу «Стіна» (повна версія).

Музично-драматична концесія «ПерсонА38»  упродовж восьми місяців готує власну інтерпретацію цього твору. Більш динамічне звучання композицій, колоритні вокали, чітко продумана сюжетна лінія нададуть можливість глядачеві відчути музично-драматичний простір життя, пережити разом з музикантами та акторами/вокалістами злети і падіння, радості та печалі звичайної людини. Під час рок-шоу буде збудована стіна розміром вісім метрів в довжину і два з половиною метри в висоту. До проведення рок-шоу залучено 12 вокалістів та акторів, 7 музикантів, та 4 особи технічного персоналу.

В даний момент йде підготовка реквізиту та костюмів, а також  розробка світлових ефектів, які  будуть транслюватись на стіну.

 «Мальовничі пейзажі Новгород-Сіверської Десни та вечірній час показу додадуть таємничості, загадковості, величності рок-шоу», - розповідає імпресаріо музично-драматичної концесії «ПерсонА 38» Станіслав Тавлуй-бей Придеснянський.

«Виступ на мотофестивалі буде гарною перевіркою для учасників дійства перед презентацією рок-шоу «Стіна» чернігівському глядачеві 14 вересня», - наголошує художній керівник Андрій Шенгерей.

Лук’янов Дмитро
Менеджер по зв’язкам з  громадськістю
МГО ЦПМ «Апельсин»

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.