Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:19:17

У Чернігові вперше стартував конкурс краси і культури "Міс туризм" ВІДЕО

22.04.2013   11:38

Весна завжди приходить разом із красою. А краса - це звичайно, жінка. В Чернігові вперше стартував конкурс краси і культури "Міс туризм" в рамках туристичного сезону.

За перемогу боролися 17 розумних та красивих молодих представниць прекрасної статі. До конкурсу дівчата готувалися ретельно. Протягом трьох тижнів вивчали хореографію, акторську майстерність та дефіле. Спробували себе у різних образах. Та встигли знятися у проморолику "Ласкаво просимо до Чернігова!".

Брати участь у конкурсі було дуже цікаво - в один голос запевняють дівчата. Члени журі оцінювали не лише зовнішність дівчат, а й вміння гідно представляти рідне місто, знати його історію та культуру. Оскільки першочергове завдання переможниці - пропагувати місто у різноманітних рекламних акціях. Та бути обличчям туристичного Чернігова.

Членам журі було важко зробити свій вибір, оскільки кожна з дівчат - особлива та чарівна. Усі конкурсантки отримали квіти та дипломи учасниць. А також подарунки від спонсорів.

Почесне звання Міс туризм Чернігів-2013 та головний приз отримала учениця 17-тої школи Марія Маркова. Ще до початку конкурсу вона була впевнена, що переможе.

Бойовий дух чарівним учасницям піднімали кращі артисти міста. Запальні танці та романтичні пісні нікого не залишили байдужими. Та додали сил численним вболівальникам та членам журі.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини