Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:18:00

Письменницький десант висадився у Чернігові

04.02.2013   13:34Агенцiя

Напередодні вихідних, у пятницю, до культурно-мистецького центру "Інтермеццо"(Чернігів) залетів творчий десант.

Поспілкуватись з чернігівцями у  рамках "Вечорів іронічно-гумористичної поезії" завітав "зірковий десант" зі столиці у складі: відомого дитячого письменника Івана Андрусяка, секретяря Національної Спілки письменників України Сергія Пантюка лідера гурту "Вперше Чую", байкера Григорія Вагапова.

Гості поділилися своїми думками, творчими планами та зачитали уривки з останніх творів. Так Іван Андрусяк, повідомив, що 23 лютого у Ляльковому театрі, відбудеться презентація вистави, за мотивами однієї з його книжок. Про це він домовився під час першого візиту до Чернігова.

- "Дякую приятелю "Інтермеццо" Віталію Гольцову, що примусив мене, а це дуже важко, написати п'єсу для лялькового театру", -зізнався письменник.
Лідер рок-гурту "Вперше чую" Григорій Вагапов розповідав про життя байкерів і виконав декілька своїх пісень, а Сергій Пантюк, який вже втретє відвідав наше місто, зробив екскурс по своїй творчості та розповів, як у радянські часи писали астрологічні прогнози.

Захід відбувся у рамках творчого проекту КМЦ "Інтермеццо" та літератора Дмитра Мамчура "Північна генерація".

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.