Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:40:47

Презентація автобіографічної книги Валерія Провозіна. ВІДЕО

25.01.2013   09:17Агенцiя

Військовий, професор, член української асоціації письменників Валерій Провозін презентував свою книгу “Птицы нашего детства” в міській бібліотеці для дорослих.

Зустрітись з автором прийшли його прихильники – всі ті, хто дійсно читає та розділяє його думку, життєві погляди. За своє життя Валерій Володимирович написав більше тридцяти книжок, кожна з яких рекомендована певному віковому періоду. Більшість з них присвячена студентам. Валерій Провозін розповів чим ця книга “Птицы нашего детства” відрізняється від інших.

Валерій Провозін – професор-мистецтвознавець, літератор: “Здесь нет ни слова о культуре, ни о счастье, ни о любви. Мое детство совершенно типичное – категории “дети войны”. И когда мне сказали, почему ты в этой книге, сугубо автобиографической, не поместил фотографии, то я говорю: фотографии сделают ее сугубо автобиографической, а я не хочу. Пусть будет эта книга любого из этого поколения”.

Прихильники Валерія Провозіна знаходять в його книжках знайомі персонажі. Кажуть: його книжки читаються на одному подиху. Бажали автору невичерпної енергії та оптимізму.

Перші екземпляри книжки залишились у Львові, друзям Валерія, декілька привезені на Батьківщину. Під час зустрічі Валерій Провозін говорив фрагментами з книжки, згадуючи своє життя. Тож нехай його авторська творчість не згасає, а до наших рук потрапить ще більше його книжок.


Новгород-Сіверська РДТРК “Сіверська“

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини