Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 19 вересня, 02:01:31

“Rock залежність” у філармонійному центрі

16.09.2024   09:13Агенцiя

Зануритися в море енергії та драйву рок-концерту, де потужні гітарні рифи поєднуються з пристрасними звуками рояля, віолончелі, скрипки, запросили чернігівських глядачів учасники харківського проєкту “Rock залежність”.

 14 вересня 2024 року шоу при повному аншлазі було представлено на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру.
“Rock залежність” — це рок-хіти в електронно-акустичному форматі. Презентували їх чернігівській публіці співачка Фаїна Бекбулатова, піаніст Владислав Алтухов, гітарист Вадим Сіренко, басист Михайло Маштаков, барабанщик Арсеній Шуліка, скрипалька Ольга Скрипка, віолончеліст Олександр Плющ та музиканти оркестру “Незламний”, до яких долучився Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського (художній керівник та головний диригент — Ігор Найдьон). Диригували хором Ігор Найдьон і Єлизавета Куценко.
“Мелодійність та різнобарв’я емоцій” — так характеризують проєкт “Rock залежність”. Новий погляд на відомі рок-композиції викликав бурхливе захоплення глядачів. Динаміка і чуттєвість виконання наповнили старі хіти новим звучанням, розкривши почуття, закладені у популярних творах.


Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Урядовий проєкт

Урядовий проєкт "Армія відновлення" на Чернігівщині 17:45

Станом на 17.09.2024 року Чернігівська область у трійці лідерів серед регіонів України по кількості виданих направлень на суспільно корисні роботи.

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів 17:43

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-серпень 2024 року надійшло 5,8 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,8 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

Юні спортсмени Чернігівщини здобули бронзу на чемпіонаті України з бойового самбо 17:33

13-15 вересня 2024 року у місті Київ проходив чемпіонат України з бойового самбо, розділ "Про-фул" по 5-ти віковим категоріям.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:09

Протягом минулої доби зареєстровано 38 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 36 пожеж. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів 11:34

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Чернігівської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини