Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 19 вересня, 02:19:36

Анна Кіндзерська та бенд “BissQuit” — вибухове романтичне шоу

09.09.2024   10:50Агенцiя

Субота порадувала меломанів потужним вечором джазу у затишному дворику Чернігівського обласного філармонійного центру. 7 вересня 2024 року свою програму глядачам запропонували відома українська співачка Анна Кіндзерська та бенд “BissQuit”.

Анна Кіндзерська родом з Ніжина. Вона — професійна джазова піаністка і вокалістка, до речі, випускниця Чернігівського музичного коледжу, учасниця шоу “Голос країни”. Її голос дійсно заворожує. Фахівці справедливо зазначають: “Феєричний вокал Анни Кіндзерської творить атмосферу краси і магії”.


У концерті Анни Кіндзерської та джаз-бенду “BissQuit” (Володимир Балаба — труба, флюгельгорн, Олександр Мовчан — труба, флюгельгорн, Микита Гірня — саксофон, Євгеній Чередниченко — тромбон, Сергій Галамага — гітара, Олег Богуш — клавішні, керівник колективу, Сергій Гриценко — бас-гітара, Данило Корінь — барабани) звучав соул — емоційний, романтичний, сильний у своїй безпосередності. Прозвучали відомі твори зарубіжних авторів, стильні обробки українських пісень, а також твори Анни Кіндзерської, адже вона добре знана і як композиторка.
Виступ джаз-бенду “BissQuit” та Анни Кіндзерської, який завершив цьогорічний літній сезон вечорів джазу у затишному дворику філармонійного центру, викликав у глядачів неповторні емоції і переживання.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

 

Останні новини Чернігівщини

Урядовий проєкт

Урядовий проєкт "Армія відновлення" на Чернігівщині 17:45

Станом на 17.09.2024 року Чернігівська область у трійці лідерів серед регіонів України по кількості виданих направлень на суспільно корисні роботи.

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів 17:43

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-серпень 2024 року надійшло 5,8 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,8 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

Юні спортсмени Чернігівщини здобули бронзу на чемпіонаті України з бойового самбо 17:33

13-15 вересня 2024 року у місті Київ проходив чемпіонат України з бойового самбо, розділ "Про-фул" по 5-ти віковим категоріям.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:09

Протягом минулої доби зареєстровано 38 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 36 пожеж. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів 11:34

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Чернігівської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини