Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 19 вересня, 04:04:48

Венздей і Барбі — нуар і гламур!

19.08.2024   10:12Агенцiя

17 серпня 2024 року, під час казкового місяця у Чернігівському обласному філармонійному центрі, знову зійшлися у музичному двобої готичний нуар з рожевим гламуром. На сцену повернулася розважальна програма для дітей та дорослих “Венздей проти Барбі”.

Що буде, коли рожево-гламурні Барбі і Кен – у своєму стилі – хочуть здружитися з похмурою Венздей і всією ексцентричною сімейкою Аддамсів? Дотепні жарти, чудова музика у виконанні солістів філармонійного центру, неймовірні танці – шоу “Венздей проти Барбі” традиційно подарувало глядачам по-справжньому гарний настрій літнього дня.


У розважальній концертній програмі взяли участь солісти філармонійного центру та артисти Театру танцю “Екватор” Анна Михневич, Дар’я Михневич, Артем Коптель, Богдан Тонкошкурий, Марина Маккей, Ілля Латиш, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, Світлана Примак,  Катерина Велика, Тетяна Герус, Світлана Києвицька, Світлана Кугук-Головач, Ольга Кузьменко, Ангеліна Костенко, Дмитро Костенко. Режисери-постановники — Олександр Сєроштанов та Марина Маккей; хореограф — Катерина Велика.
Завтра, 18 серпня, “Венздей проти Барбі” – знову у Чернігівському обласному філармонійному центрі. Початок — 12:00. Слідкуйте за анонсами на сайті nota.net.ua та на сторінках центру у соціальних мережах.

Пресцентр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Урядовий проєкт

Урядовий проєкт "Армія відновлення" на Чернігівщині 17:45

Станом на 17.09.2024 року Чернігівська область у трійці лідерів серед регіонів України по кількості виданих направлень на суспільно корисні роботи.

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів

Місцеві бюджети Чернігівщини протягом січня-серпня 2024 року поповнились на 5,8 мільярдів гривень податків та зборів 17:43

За інформацією Головного управління ДПС у Чернігівській області, до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-серпень 2024 року надійшло 5,8 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,8 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

Юні спортсмени Чернігівщини здобули бронзу на чемпіонаті України з бойового самбо 17:33

13-15 вересня 2024 року у місті Київ проходив чемпіонат України з бойового самбо, розділ "Про-фул" по 5-ти віковим категоріям.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 13:09

Протягом минулої доби зареєстровано 38 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду, 36 пожеж. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

На Чернігівщині судитимуть агента фсб рф, який передавав дані про місця дислокації ЗСУ та розташування блокпостів 11:34

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 43-річного жителя Чернігівської області за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини