Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 11:49:50

Зустріч з Ярославом Романчуком і презентація його книги "Новий Захід. Українська мрія"

20.07.2023   14:00Агенцiя

20 липня о 14:00 в центральній бібліотеці ім. М.М. Коцюбинського відбудеться зустріч з Ярославом Романчуком і презентація його книги "Новий Захід. Українська мрія".

Романчук Ярослав Чеславович - відомий економіст, керівник економічних реформ Офісу простих рішень і результатів, президент Науково-дослідницького центру Мізеса. Консультант з економіки бізнесу, влади та НДО в Україні. Спеціалізується на реформах економіки на постсоціалістичному просторі. Лауреат премій Atlas Economic Research Foundation: Sir Anthony Fisher Award 2006, 2009 р.р. за книжки про феномен економічного дива та системних ринкових реформ для перехідних країн. Лауреат нагороди «Найкращий адвокат свободи в Україні в 2021 році» від Ayn Rand Center in Ukraine. Автор 12 книг з економіки, транзиту від Держплану до вільного ринку.

«Новий Захід. Українська мрія» - перша книга у новітній історії України, яка представляє системний погляд на економічні реформи в країні. У ній представлено наукове обґрунтування необхідності стратегічного курсу, який дозволить створити тисячі нових бізнесів і мільйони робочих місць із зростанням ВВП до 7-10% на рік. А це гарантовано забезпечить швидке повоєнне відновлення економіки країни.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини