Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 18:30:08

Зустріч в рамках проєкту «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій від війни Чернігівській області»

17.01.2023   13:00Агенцiя

У складних умовах сьогодення особливо важливої цінності для життя кожної громади набуває взаєморозуміння та підтримка одне одного.  В той самий час тривалий стрес, спричинений непростими випробуваннями, підвищує рівень конфліктності, часом підштовхує до поляризації, протистояння, що згодом послаблює громаду і заважає прийняттю спільних корисних рішень.

👉Запрошуємо вас на зустрічі, які відбудуться в КМЦ "Інтермеццо"  за адресою вул. Шевченка, 9, м. Чернігів

✅16 січня 2023 року о 13.00
✅17 січня 2023 року о 10.00 перша зустріч та о 13.00 друга зустріч

👍Ми будемо раді почути Ваш досвід і дізнатися Вашу думку.

👉Запитання до учасників:
🔰 Від яких викликів / проблем громада Чернігова потерпає сьогодні найбільше?
🔰 Як ці виклики / проблеми впливають на вас, на громаду?
🔰 Що, на Вашу думку, потрібно зробити, щоб їх вирішити?

👉У листопаді 2022 р. в Україні розпочався проєкт «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій̆ від війни Чернігівській області», у якому співпрацюють міжнародна миробудівна організація ПАКС (Нідерланди), Український центр “Простір Гідності” (Київ), громадська організація «Центр Доброчин» та Український Інститут Національної Пам’яті (УІНП) за фінансової підтримки МАТРА-Нідерланди.

👉Одним з напрямків проєкту є сприяння збільшенню довіри та укріплення взаємодії всередині громад. Інженери Порозуміння, спеціалісти-практики з діалогової роботи, залучаються до роботи у Чернігівській та Городнянській та громадах. Планується проведення зустрічей, підготовка та проведення громадських обговорень з актуальних тем, що визначатимуться в кожній громаді.  

Перші зустрічі відбудуться вже 16-19 січня 2023 р.
#socialcohesion #Chernihiv

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини