Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:42:58

Зустріч в рамках проєкту «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій від війни Чернігівській області»

16.01.2023   13:00Агенцiя

У складних умовах сьогодення особливо важливої цінності для життя кожної громади набуває взаєморозуміння та підтримка одне одного.  В той самий час тривалий стрес, спричинений непростими випробуваннями, підвищує рівень конфліктності, часом підштовхує до поляризації, протистояння, що згодом послаблює громаду і заважає прийняттю спільних корисних рішень.

👉Запрошуємо вас на зустрічі, які відбудуться в КМЦ "Інтермеццо"  за адресою вул. Шевченка, 9, м. Чернігів

✅16 січня 2023 року о 13.00
✅17 січня 2023 року о 10.00 перша зустріч та о 13.00 друга зустріч

👍Ми будемо раді почути Ваш досвід і дізнатися Вашу думку.

👉Запитання до учасників:
🔰 Від яких викликів / проблем громада Чернігова потерпає сьогодні найбільше?
🔰 Як ці виклики / проблеми впливають на вас, на громаду?
🔰 Що, на Вашу думку, потрібно зробити, щоб їх вирішити?

👉У листопаді 2022 р. в Україні розпочався проєкт «Зміцнення соціальної̈ згуртованості та заснування суспільного договору у постраждалій̆ від війни Чернігівській області», у якому співпрацюють міжнародна миробудівна організація ПАКС (Нідерланди), Український центр “Простір Гідності” (Київ), громадська організація «Центр Доброчин» та Український Інститут Національної Пам’яті (УІНП) за фінансової підтримки МАТРА-Нідерланди.

👉Одним з напрямків проєкту є сприяння збільшенню довіри та укріплення взаємодії всередині громад. Інженери Порозуміння, спеціалісти-практики з діалогової роботи, залучаються до роботи у Чернігівській та Городнянській та громадах. Планується проведення зустрічей, підготовка та проведення громадських обговорень з актуальних тем, що визначатимуться в кожній громаді.  

Перші зустрічі відбудуться вже 16-19 січня 2023 р.
#socialcohesion #Chernihiv

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.