Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 07:44:34

Шоста сесія обласної ради восьмого скликання

22.10.2021   12:00Агенцiя

У п'ятницю, 8 жовтня, голова обласної ради Олена Дмитренко підписала розпорядження Про скликання шостої сесії обласної ради восьмого скликання. 

Відповідно до документу пленарне засідання шостої сесії обласної ради відбудеться 22 жовтня 2021 року о 12 годині в залі засідань обласної ради. 

На розгляд шостої сесії вносяться такі питання:

- Про розгляд прогнозу обласного бюджету Чернігівської області на 2022-2024 роки.

- Про обласну Програму попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2022-2026 роки.

- Про внесення змін до Програми сприяння виконанню повноважень депутатами Чернігівської обласної ради на 2021-2022 роки.

- Про створення об’єктів природно-заповідного фонду області.

- Про звільнення батьків (осіб, які їх замінюють) від плати за утримання дітей в інтернатних закладах освіти на 2021/2022 навчальний рік.

- Інші питання. 

Засідання постійних комісій обласної ради будуть проведені цього ж дня о 9 годині в закріплених за ними кабінетах обласної ради або в інший визначений час.

Засідання президії обласної ради відбудеться о 10 годині 30 хвилин в залі засідань президії обласної ради.

Засідання постійних комісій, президії та пленарне засідання шостої сесії обласної ради проводяться в режимі обмеженого доступу за участю депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини