Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:28:52

Круглий стіл "Адвокація на підтримку реалізації стратегії з вакцинації від COVID-19"

12.10.2021   09:30Агенцiя

Мета круглого столу: обговорення необхідних заходів на рівні регіону із долученням регіонального керівництва, медичної спільноти і громадськості в цілому для виконання стратегій із COVID-19 вакцинації, зазначених у Дорожній карті, та покращення охоплень у пріоритетних групах. Проактивне долучення місцевої влади та громад для адвокації вакцинації пріоритетних груп.
 
Питання до обговорення:
✅ Актуальний стан захворюваності та вакцинації від COVID-19 в області.
✅ Покращення доступу до інформації з вакцинації від COVID-19 і наданню послуг для літнього населення, і в тому числі в сільській місцевості.
✅ Шляхи підвищення мотивації медиків та літнього населення до вакцинації від COVID-19. Рекомендації для роботи з різними верствами населення.
✅ Проактивне долучення місцевої влади та громад до проведення вакцинації від COVID-19 і надання інформації, що ґрунтується на доказовій медицині, для пріоритетних груп із фокусом на людей літнього віку.
 
Приклади успішних кейсів.
 
Модератор: Тимофій Бадіков, виконавчий директор ГС “Коаліція за вакцинацію”
Учасники заходу – керівництво області, представники Міністерства охорони здоров’я, Бюро ВООЗ в Україні, НТГЕІ, ДЕЦ, лікарі, представники регіональних громадських організацій.
Учасники обговорять заходи, які необхідно здійснити на рівні регіону для покращення охоплень вакцинацією проти COVID-19 у пріоритетних групах та наближення послуги вакцинації до усіх куточків області.
Круглий стіл проводиться в рамках Адвокаційної кампанії Всесвітньої організації охорони здоров’я у співпраці з Міністерством охорони здоров’я, Громадською спілкою «Коаліція за вакцинацію» за підтримки Європейського Союзу, спрямованої на підвищення прихильності українців до вакцинації від COVID-19.
 

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини