Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 19:00:01

Фестиваль молока – 2021

14.08.2021   10:00Агенцiя

Запрошуємо мешканців та гостей Чернігова 14 серпня до Центрального парку культури та відпочинку на Фестиваль молока, що став традиційним для Чернігівщини з 2015 року. Це чудова нагода відпочити всією родиною, цікаво та з користю провести вихідний день.
У програмі фестивалю:
– дегустація та продаж молочної та іншої продукції (м’ясні та ковбасні вироби, хлібобулочні й кондитерські вироби, напої тощо);
– пізнавальні майстер-класи, конкурси та спортивні змагання;
– розважальна програма для дітей та дорослих;
– концертна програма за участю артистів обласного філармонійного центру та фольклорних колективів області.
Цьогорічна новація — презентація виробничого, творчого та туристичного потенціалу територіальних громад. На окремій локації територіальні громади створять автентичну, колоритну, самобутню та гостинну атмосферу регіонів Чернігівської області, яку протягом всього заходу супроводжуватимуть виступи творчих колективів громад.
Оскільки проведення фестивалю співпадає з релігійним святом Медового Спасу, буде влаштована окрема локація виробників меду та продукції бджільництва, зокрема напоїв, виробів з воску тощо.
Початок фестивалю — о 10:00.
Організатори — Чернігівська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку ОДА та Чернігівська міська рада.

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини