Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 12:17:44

9-а сесія Чернігівської міської ради 8-го скликання

24.06.2021   09:00Агенцiя

24 червня о 9 годині в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7) відбудеться 9-а сесія Чернігівської міської ради 8-го скликання.

На розгляд сесії виносяться такі питання:

1. Про затвердження змін до Регламенту Чернігівської міської ради VIIІ скликання.

2. Про умови оплати праці заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

3. Про Програму забезпечення громадської безпеки та правопорядку на території м. Чернігова на 2021 рік.

4. Про внесення змін та доповнень до Комплексної цільової Програми розвитку житлово-комунального господарства міста Чернігова на 2021-2025 роки.

5. Про внесення змін та доповнення до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2021-2025 роки (в галузі житлово-комунального господарства)

6. Про внесення змін до Програми «Безпечне місто Чернігів на 2021-2025 роки».

7. Про надання дозволу на створення органу самоорганізації населення.

8. Про внесення змін до Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Черніговом, здійснення представницьких та інших заходів на 2019 – 2023 роки.

9. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 25.03.2021 «Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова» № 6/VIII-11.

10. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єкта інженерної інфраструктури.

11. Про утворення Чернігівського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської міської ради.

12. Про реорганізацію комунального некомерційного підприємства «Чернігівський міський стоматологічний центр» Чернігівської міської ради.

13. Про перейменування комунального клубного закладу «Палац культури художньої творчості дітей, юнацтва та молоді» Чернігівської міської ради.

14. Про надання згоди на списання основних засобів.

15. Про затвердження граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Чернігівської міської територіальної громади.

16. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 3/VIII-29 “Про бюджет Чернігівської міської територіальної громади на 2021 рік” зі змінами і доповненнями (№ 4/VIII-9, № 5/VIII-13, № 6/VIII-15, № 7/VIІI – 15, № 8/VIІI - 11).

17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам, для будівництва і обслуговування житлового будинку,  господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), для індивідуального садівництва, для будівництва індивідуальних гаражів.

18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

19. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачу земельних ділянок у власність громадянам для індивідуального садівництва.

20. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

21. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

22. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

23. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення.

24. Про депутатські запити.

25. Різне. 

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини