Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:22:28

Пресконференція, присвячена виступу збірної команди Чернігівської області в Кубку України з боксу

02.10.2020   14:00Агенцiя

2 жовтня о 14.00 год.  у конференц-залі готелю «Україна» відбудеться пресконференція, присвячена виступу збірної команди Чернігівської області в Кубку України з боксу.

У прес-конференції візьмуть участь:
- Денис Песоцький – володар кубку України;
- Данило Жасан - володар кубку України
- Андрій Тимошенко – бронзовий призер Кубку України
Тренери боксерів: Андрій Корець, Вадим Казанін, Павло Примаченко, Віктор Балабко
А також:
Андрій Дериземля – начальник управління у справах сім`ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради
Євгеній Артюх – президент Чернігівської федерації боксу.
Денис Песоцький, Данило Жасан – володарі Кубків України з боксу!
Феєричний виступ збірної Чернігівської області на Кубку України з боксу- це, безперечно, кращий результат наших боксерів на змаганнях такого рівня за всі роки існування Чернігівського боксу!
В загальному заліку Чернігівська область зайняла 2 місце серед усієї України! Це найбільший успіх наших боксерів на національних змаганнях за всю історію боксу Чернігівщини.
Кубок України з боксу серед чоловіків - Меморіалу Макара Мазая 2020, який з 21 по 27 вересня проходив у Маріуполі. Близько 150 найсильніших боксерів з усіх областей України боролися за титул чемпіона.
Отже, «бронзовим» призером став Андрій Тимошенко (Новгород - Сіверський, МС, тренер Віктор Балабко). Андрій в 1/4 переміг представника Борисполю, але отримав неприємне розсічення, що і завадило йому повністю реалізувати свій потенціал у півфіналі з Чемпіоном Європи і призером світу серед молоді Іваном Папакіним, який представляє Бровари. 2 «золота»!
Денис Песоцький у в/к 64 кг (ОДЮСШ, тренер Павло Примаченко) провів 3 чудові поєдинки. 4-й не відбувся: суперник з Черкас знявся з двобою. 1/4 фіналу: дуже важкий поєдинок з МСМК, чемпіоном України 2017 Дмитром Черняком (Луганськ) і перемога! 1/2 перемога над сильним представником Вінниці, медалістом юніорських і молодіжних ЧЄ і ЧС Ігорем Ковтуном! І фінал! Перемога над срібним призером юнацьких Олімпійських Ігор Тарасом Бондарчуком з Броварів!
Приємно, що Денис Песоцький зміг реалізувати свій спортивний потенціал та виборов заслужену перемогу на престижних змаганнях!
Данило Жасан у в/к 81 кг ( ОДЮСШ, тренери Андрій Корець та Вадим Казанін). Перший двобій в 1/4 фіналу, з суперником з Луганську, Данило завершив у 2 раунді після 3 нокдаунів! 1/2 фіналу: Жасан бере реванш у давнього знайомого, МСМК з Вінниці, боксера - професіонала, Андрія Ісакова. Фінал: теж реванш у поєдинку з харківським боксером Максимом Коцом і заслужена перемога!
 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини