Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:58:25

Відкриття кімнати для батьків і дітей на Валу

26.06.2020   11:00Агенцiя

26 червня в саду Чернігівського обласного художнього музею імені Григорія Галагана на Валу (вул. Музейна, 6).

26 червня, 11.00.-13.00.

Спільнота «Комфортне батьківство. Чернігів» підготувала такий очікуваний подарунок – кімнату для батьків і дітей в самому серці міста – на Валу.

Тепер батькам з маленькими дітьми, що прогулюються поблизу, не доведеться перевдягати їх чи годувати просто неба. Для цього вже обладнана кімната у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана.

В ній знаходитиметься все необхідне для потреб батьків і дітей: мікрохвильова піч, електричний чайник, дитячий стільчик для годування, комфортний диванчиком для грудного вигодовування чи інших потреб батьків, невеличка ігрова та розвиваюча зони.

Окрім цього, у цій кімнаті буде й санітарна зона, де можна скористатися туалетом, помити руки або змінити дитині підгузок.

Впевнені, що така локація стане своєрідним «плюсиком в карму» нашого міста. Вона зроблена для зручності і для жителів Чернігова, і для гостей, що подорожують з дітьми. Тим більше, що Стародавній Вал улюблене місце відпочинку багатьох людей

На відкритті кімнати на діток та дорослих чекають:
🤹‍ Аніматори
🎨 Майстер-класи
🧁 Смачні частування
🎁 Подарунки

Спеціальні гості: педіатр Любов Фіалковська та психолог Ганна Чепурна.
Спілкування з батьками передбачено у форматі «питання-відповідь».

Чекаємо на батьків і дітей, журналістів та усіх бажаючих гарно провести час 26 червня в саду Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана на Валу об 11.00.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини