Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 22:26:50

22 (позачергова) сесія обласної ради сьомого скликання. В закритому режимі

20.03.2020   11:00Агенцiя

Відповідно до статей 46, 47, 55 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Чернігівської обласної ради сьомого скликання голова обласної ради Ігор Вдовенко сьогодні, 18 березня, підписав розпорядження «Про скликання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання».Про скликання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання».

Засідання президії та пленарного засідання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради проводяться в закритому режимі за участю виключно депутатів обласної ради та окремо визначених відповідальних посадових осіб.

Засідання президії обласної ради відбудеться 20 березня 2020 року о 10 годині в залі засідань президії обласної ради.

Пленарне засідання двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради буде проведено 20 березня 2020 року об 11 годині в залі засідань обласної ради.

На розгляд сесії вносяться питання щодо забезпечення фінансування комунальних некомерційних підприємств та комунальних закладів охорони здоров'я Чернігівської обласної ради в умовах впровадження з 1 квітня 2020 року реформи фінансування системи охорони здоров'я та питання стосовно протидії поширенню коронавірусу COVID-19.

Звертаємо увагу на те, що, враховуючи доручення Президента України, рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій та постанови Кабінету Міністрів України щодо запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, доступ до участі у роботі сесії обласної ради буде обмежений.

Для інформування громадськості, ЗМІ та усіх жителів області стосовно перебігу подій та прийнятих рішень буде забезпечено онлайн-трансляцію проведення засідання президії та пленарного засідання обласної ради, посилання на яку буде розміщено на сайті обласної ради.

Під час проведення двадцять другої (позачергової) сесії обласної ради сьомого скликання будуть вжиті відповідні карантинні та дезинфекційні заходи.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини