Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 7 травня, 00:55:48

Профспілковий мітинг щодо непідтримки антинародних законопроєктів

30.01.2020   14:00Агенцiя

30 січня о 14:00 годині на Алеї Героїв у м. Чернігові (напроти обласної державної адміністрації) відбудеться профспілковий мітинг. Учасники планують висунути вимоги до Голови Верховної Ради України Разумкова Д.О. та Прем’єр-міністра України Гончарука О.В. про відкликання антинародних законопроектів про працю, соціальне забезпечення та профспілкову діяльність.

Участь у заході візьмуть близько 1000 профспілкових активістів Чернігівської області — представників різних галузей (освіта, охорона здоров'я, АПК, енергетика, транспорт та ін.). Мітинг організовує Федерація профспілкових організацій Чернігівської області.

Мета заходу – привернути увагу громадськості до загроз, які постають перед широким загалом населення країни. Підтримати вимоги Резолюції Всеукраїнського профспілкового віче щодо висловлення недовіри голові Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Третьяковій Г.М. та Міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Милованову Т.С., організувати збір підписів про відсторонення їх від займаних посад за законодавчі ініціативи, що підривають основи трудового законодавства та системи соціального захисту, перешкоджають законній діяльності профспілок, провокують загострення протистояння в суспільстві.

Запрошуємо усіх небайдужих прийти 30 січня (четвер) о 14:00 на Алею Героїв у м. Чернігові (напроти обласної державної адміністрації) і долучитися до нашої боротьби. Також чекаємо представників засобів масової інформації для висвітлення даного заходу.

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини