Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:45:08

(Не)конференція міжнародного вчительського руху EdCamp "25 кРоків до НУШ"

15.12.2018   09:00Агенцiя

15 грудня 2018 року на базі Чернігівського обласного педагогічного ліцею відбудеться магістральна (не)конференція міжнародного вчительського руху EdCamp, темою якої є «25 кРоків до НУШ».

Критичним елементом, що уповільнює суспільні зміни та розвиток шкільної освіти є неефективна система професійного зростання шкільних учителів. Інноваційна модель (не)конференцій EdCamp пропонує вирішення цієї актуальної проблеми.

У програмі (не)конференції mini-EdCamp Chernihiv - експертні сесії від кращих освітян України, у тому числі переможців та номінантів щорічної премії GlobalTeacherPrizeUkraine, спеціальна сесія від команди EdCampUkraine та відкриті уроки для збірних класів з інтегрованих курсів “Природничі науки” та “Громадянська освіта”, учительська паралель, яка формується у день проведення події. Ми очікуємо участі близько 120-ти вмотивованих учителів та вчительок Чернігівської області та України.

Події руху EdCamp є важливими майданчиками для комунікації реформи Нової української школи та включені до офіційних заходів Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти МОН.

Дата проведення заходу: 15 грудня 2018 року
Час: реєстрація з 8.00, офіційне відкриття о 9.00
Адреса:м.Чернігів, вул.Івана Мазепи, 4а
Телефони для довідок: 0660183016, 0635342703 (координаторка подїї - Антоніна Федорченко)

 

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей