Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:59:57

Мистецький ярмарок "Куманець"

26.05.2018   11:00Агенцiя

Традиційний Троїцький ярмарок у м. Мена , цього року триватиме два дні - 26- 27 травня та пройде в новому цікавому форматі.

26 травня до Мени з’їдуться гончарі з усіх куточків України та зарубіжжя на мистецький ярмарок «Куманець».

У програмі:

11.00 – відкриття, виставка-продаж художніх виробів, майстер-класи від гончарів, конкурс на кращий куманець, виставка конкурсних робіт з “тваринною” тематикою, конкурс на виготовлення глечика із закритими очима;

19.00-22.00 – “Вогняне шоу”;

21.00 – “Дискотека у вишиванках”.

27 травня На гостей чекає святкова хода та урочисте відкриття Троїцького ярмарку. На двох сценах свою майстерність продемонструють учасники мистецьких колективів музичної, пісенної і танцювальної народної творчості клубних закладів Менської громади . Для найменших гостей свята будуть проводитись ярмаркові розваги, українські народні забави атракціони, караоке. Спонсори цьогоріч обіцяють святкову безпрограшну лотерею. Старостинські округи презентуватимуть свої садиби, та візьмуть участь у конкурсі «Кулінарна лялька - мотанка».
Підприємства, приватні підприємці, заклади громадського харчування виставлять свої товари. Не залишать байдужими гостей ярмарку вироби ручної роботи у «Містечку майстрів». Передбачається, також, вечірня програма із зірковими гостями. Тож, буде що побачити і що купити, готуймо гаманці !!!
Відділ культури Менської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.