Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:05:19

Дискусія "Децентралізація: роль жінки у розбудові ОТГ"

14.03.2018   10:00Агенцiя

У середу 14 березня о 10:00 вНавчально-методичному центрі профспілок (м. Чернігів, вул. Шевченка, 105А, ауд. 201) відбудеться фахова дискусія на тему: «Децентралізація: роль жінки у розбудові об’єднаних територіальних громад».

Організатори: Департамент сім'ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, Чернігівський центр розвитку місцевого самоврядування, Підприємство «Навчально-методичний центр профспілок», ГО «Ліга ділових і професійних жінок України», ГО «Спілка жінок Чернігівщини».

Для обговорення запропоновані наступні питання:

•    Стан та перспективи розвитку об’єднаних громад в Чернігівській області.
•    Залучення жінок-депутаток до позитивних змін в громаді. Створення жіночих об’єднань та розвиток жіночого підприємництва у громадах.
•    Ґендерна складова самоврядування в Україні
•    Новації державної політики щодо запобігання і протидії домашньому насильству
•    Ґендерний аспект у трудових відносинах, трудові права та гарантії для працюючих жінок
•    Досвід: роль жінок у розбудові ОТГ, включення жінки у політичне і громадське життя громад

Також під час обговорення будуть презентовані результати проекту «Гендерне дослідження останніх виборів в ОТГ», яке проводилося громадськими організаціями «Жіночий консорціум України» та «Спілка жінок Чернігівщини».

Запрошуємо до участі у дискусії представників та представниць об’єднаних територіальних громад Чернігівської області, політичних партій та громадських організацій, депутатів та депутаток місцевих рад,журналістів та журналісток.

Про своє бажання взяти участь у обговоренні просимо повідомити на електронну адресу: office@nmc.cn.ua або телефоном (050)3137045. Контактна особа: Дорожкіна Ірина Василівна.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.