Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 10:10:00

Круглий стіл "Джеймс Мейс і концепція постгеноцидного суспільства"

21.02.2018   14:00Агенцiя

21 лютого у конференц-залі Чернігівської обласної ради (м. Чернігів, проспект Миру, 43) проходитиме “круглий стіл” на тему “Джеймс Мейс і концепція постгеноцидного суспільства” за участю української письменниці Наталії Дзюбенко-Мейс, українських істориків Тамари Демченко та Юрія Шаповала, українсько-канадського історика Романа Сербина. Під час зустрічі йтиметься про результатами досліджень Голодомору-геноциду в Україні 1932–1933 років, ролі та місця Джеймса Мейса у поверненні Україні правди про цю катастрофічну та осмислення суспільством і державою її наслідків. Також заплановано перегляд та обговорення нового документального телефільму “Джеймс Мейс. Траєкторія долі”.

Організатори: Сіверський центр післядипломної освіти, Український інститут національної пам’яті, Сіверський інститут регіональних досліджень, Фонд сприяння ініціативам газети “День”, видання “Слово “Просвіти” за сприяння Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської обласної ради.

Запрошуємо викладачі, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування, установ культури, представників громадськості, журналістів, студентів.

Початок: о 14.00.
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини