Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:51:24

Безпечний мир для України: людський вимір

30.01.2018   18:00Агенцiя

30 січня о 18.00 у культурно-діловому центрі «Світогляд» (м. Чернігів, пр-т Перемоги, 108а) в рамках громадського марафону #Навіщо_Нам_Бути_Разом? відбудеться public talk на тему: «Безпечний мир для України: людський вимір».

До участі запрошуються представники місцевих спільнот - волонтери, АТОвці, переселенці, ініціатори культурно-соціальних проектів, громадські активісти, а також експерти та журналісти.

Питання для обговорення:

• Роль культурних ініціатив у досягненні безпечного мира;
• Адаптація учасників АТО до мирного життя. Їх участь у патріотичному вихованні;
• Що таке «безпечний мир» для України? Як його наблизити?

Модератор - журналіст Андрій Куликов.

Спікери - Олеся Яхно (політолог), Олег Саакян (Платформа соціально-гуманітарних ініціатив «Єдиний координаційний центр»), Юлія Тищенко (Український незалежний центр політичних досліджень), Світлана Здор (Чернігівський підрозділ ГО «Об’єднання добровольців»), Геннадій Обушний (ГО «Єдиний волонтерський центр. Чернігів»), Юлія Ніколаєнко (ГО «Активні громадяни»).

Захід проходитиме за підтримки Посольства Швейцарії в Україні, участі Українського незалежного центру політичних досліджень та Платформи соціально-гуманітарних ініціатив та інновацій «Єдиний Координаційний Центр».

Партнери марафону в Чернігові: ГО «Єдиний волонтерський центр. Чернігів», ГО «Центр допомоги. Чернігів», Чернігівський підрозділ ГО ««Об’єднання добровольців».

Реєстрація за тел.: 093-790-90-94

Для участі у події просимо заповнити форму за посиланням:
https://goo.gl/forms/y44El92FnXNYxcw93

Для довідки:
#Навіщо_Нам_Бути_Разом? – громадський марафон за участі спільнот для обміну досвідом, історіями та ідеями про безпечну реінтеграцію.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини