Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:55:17

Громадська організація "Голос батьків" запрошує в гості

24.10.2017   12:00Агенцiя

У жовтні виповнюється рік з початку реалізації проекту «Соціальна адаптація дітей з інвалідністю в Чернігівській області», який реалізовує громадська організація «Голос батьків». Саме в рамках цього проекту наша організація започаткувала надання соціальних послуг денного перебування для дітей з особливими потребами.

Запрошуємо 24 жовтня 2017 року о 12.00 журналістів на прес-захід до громадської організації «Голос батьків», що знаходиться за адресою: Чернігів, вул. Захисників України, 9б.

Ви на власні очі зможете побачити роботу групи денного перебування у реальних умовах, дізнатися як відбуваються заняття дітей з особливими потребами в нашому «дитячому центрі», поспілкуватися з керівником проекту Оленою Трубенок, директором Навчально-реабілітаційного центру №2 Регіною Гусак, соціальними працівниками та педагогами, а також з батьками, які виховують дітей з інвалідністю.

Ми хочемо Вам розказати:
- про наші успіхи та основні досягнення;
- про виклики та труднощі, з якими довелося зіткнутися в процесі налагодження роботи групи денного догляду;
 - про зміни, які відбулися в житті організації і роботі групи денного перебування зокрема за минулий рік;
- про те, як змінилося життя батьків, коли їх особлива дитина почала отримувати соціальні послуги в ГО «Голос батьків»
- а також про перспективи подальшої роботи в напрямку надання соціальних послуг для дітей з інвалідністю, як буде розвиватися започаткована ініціатива.

Контакти організаторів:
068-120-36-90, 095-075-90-16 - Олена Трубенок
050-954-83-54, 098-914-91-52 – Оксана Стельмах

Нагадаємо, що проект «Соціальна адаптація дітей з інвалідністю в Чернігівській області», який реалізовує громадська організація «Голос батьків», здійснюється в рамках проекту «Соціальні послуги спільними зусиллями» за підтримки Європейського Союзу в партнерстві із Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Спілкою Робітничих Самаритян Грузія (ASB-Georgia).

Останні новини Чернігівщини

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.