Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 10 травня, 04:23:34

Старт веломандрівки "Пізнай Україну!"

23.06.2017   10:00Агенцiя

23 червня, у місто Чернігів, на старт веломандрівки від національного туристичного порталуZruchno.Travel «Пізнай Україну!».

Тривалість проекту: 60 днів.

За цей час 23-річниймешканець Чернігова Віталій Чернюк збирається проїхати майже 3000 кілометрівдорогами нашої країни та відвідати понад 300 пам'яток у 10 областях: Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій, Вінницькій та Київській. Детальний перелік міститься в аттачі ліста – у окремому додатку.

Веломандрівник буде вести власний блог, якийвикладатиме у соцмережах та на порталі  Zruchno.Travelу розділі «Блоги».
"Метою даного велотуру є не просто поїздка на велосипеді, а нагода показати кожному жителю України і, сподіваюся, міжнародному туристу, що в Україні є величезна кількість міст, сіл та інших населених пунктів, які обов’язково потрібно відвідати і побачити своїми очима все архітектурні, природні та інші пам’ятки, про які більшість жителів нашої країни поки що і не чули", – зазначив Віталій Чернюк напередодні старту проекту.
Старт веломандрівки 23 червня, о 10.00 від Катерининської церкви, за адресою: м. Чернігів,  Алея Героїв, 6-а.  
 
Поспілкуватися з веломандрівником Віталієм Чернюком можна за попередньою домовленістю (телефон надаємо по запиту), або за пів години до початку подорожі, безпосередньо на місці старту.

Веломандрівку «Пізнай Україну!»спрямовано на популяризацію внутрішнього туризму, пропаганду велоподорожей та формування культури подорожей країною загалом.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:57

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення та 2 пожежі.

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині

7 протоколів про адміністративне правопорушення Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині 10:55

Більше половини виявлених порушень відшкодовано в ході ревізії Обласним центром екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на Чернігівщині.

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру  в умисному вбивстві батька

Мешканці м.Чернігова повідомлено про підозру в умисному вбивстві батька 10:40

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури погоджено повідомлення про підозру жительці м.Чернігова в умисному вбивстві свого батька (ч.1 ст.115 КК України).

Ексдепутата Чернігівської міської ради судитимуть за сприяння незаконному переправленню військовозобов’язаних за кордон через систему "Шлях" 08:43

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно ексдепутата Чернігівської міської ради за фактами сприяння незаконному переправленню осіб через державний кордон України, вчиненому з корисливих мотивів за попередньою змовою групою осіб, повторно, перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань в особливий період, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 1 ст. 114-1, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 114-1, ч. 3 ст. 332 КК України).

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками

Підтримку від міста отримають ще 53 чернігівські сім`ї з малюками 08:39

Загальна сума виплат – 470 тис. грн. Відповідне рішення прийняте на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради 7 травня.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини