Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:04:00

Трудовий арбітраж у справі "Смолинського торфозаводу"

22.06.2017   12:00Агенцiя

У четвер, 22 червня, о 12:00 у приміщенні Федерації профспілок Чернігівської області відбудеться засідання трудового арбітражу по врегулюванню колективного трудового спору-конфлікту між найманими працівниками філії «Смоленський торфозавод» ДП «Чернігівторф» та державним підприємством «Чернігівторф».

Серед вимог працівників заводу:

1) виплата заробітної плати за березень 2017 року в сумі 103 тисячі гривень;
2) виплата компенсації втрати частини заробітної плати у зав’язку з порушенням строків її випалити;
3) забезпечити виконання п. 4.1. Розділу 4 колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом ДП «Чернігівторф».
4) проведення атестації робочих місць у відповідності до вимог постанови КМУ від 01.08.1992 року № 442 «Про порядок атестації робочих місць за умовами праці».

Серед запрошених – представники контролюючих органів, органів виконавчої влади та місцевого  самоврядування, представники профспілкових організацій та сторін спору.

Трудовий арбітраж заплановано провести у приміщенні Федерації профспілок Чернігівської області, за адресою вулиця Шевченка, 5, четвертий поверх, конференц-зал.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.