Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:00:32

Продовження роботи пленарного засідання двадцятої сесії Чернігівської міськради та скликання двадцять першої сесії Чернігівської міськради

29.06.2017   09:30Агенцiя

Пленарне засідання двадцятої сесії Чернігівської міської ради сьомого скликання продовжить свою роботу 29 червня о 9.30 год. в залі засідань міської ради (вул. Магістратська, 7).
Після його завершення в цей же день, 29 червня 2017 року, о 10.00 год. в залі засідань міської ради відбудеться двадцять перша сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання. 

На розгляд сесії вносяться наступні питання:

1. Про затвердження змін до Регламенту Чернігівської міської ради VII скликання.

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року “Про утворення постійної комісії Чернігівської міської ради VII скликання з питань житлово-комунального господарства, транспорту і звʼязку та енергозбереження, обрання голови і затвердження її складу” (2 сесія 7 скликання).

3. Про внесення змін до рішення міської ради від 27 жовтня 2016 року №12/VII-13 «Про Програму підтримки громадських організацій міста Чернігова на 2017 рік» зі змінами (№18/VII-1).

4. Про зміни до Програми заходів з відзначення державних та професійних свят, ювілейних дат, заохочення за заслуги перед містом Черніговом, здійснення представницьких та інших заходів на 2014 – 2018 роки.

5. Про внесення змін до Програми поліпшення екологічного стану міста Чернігова на 2016-2017 роки.

6. Про зміну назви комунального підприємства.

7. Про затвердження Порядку демонтажу тимчасових (металевих) гаражів на території м. Чернігова.

8. Про затвердження змін до Програми забезпечення діяльності комунального підприємства «Муніципальна поліція» Чернігівської міської ради на 2017 рік.

9. Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури.

10. Про внесення змін до переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, які підлягають приватизації у 2017 році.

11. Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами та доповненнями.

12. Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

13. Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року «Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання).

14. Про створення районного парку.

15. Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради у новій редакції.

16. Про затвердження змін до Положення про звання «Почесний громадянин міста Чернігова».

17. Про внесення доповнення до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

18. Про припинення права власності.

19. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва, будівництва індивідуальних гаражів та городництва.

20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду громадянам для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та індивідуального садівництва.

21. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

22. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

23. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

24. Про внесення зміни до рішення міської ради від 29 грудня 2016 року № 14/VII-28 "Про надання пільг зі сплати земельного податку у 2017 році".

25. Про обрання секретаря Чернігівської міської ради сьомого скликання.

26. Про депутатські запити.

27. Різне.

На сесії запрошуються перший заступник міського голови, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини