Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:16:29

Всеукраїнська акція “Година смерті”

06.06.2017   10:00Агенцiя

У вівторок 6 червня запрошуємо Вас на Всеукраїнську пацієнтську акцію “Година смерті”, під час якої у 55 містах України представники пацієнтських організацій та активісти звернуться до народних депутатів з вимогою підтримати медичну реформу в Україні та проголосувати пакет законопроектів за медичну реформу, поданий Урядом.
Під час акції люди лежатимуть на землі, а їх силуети обводитимуть крейдою. Таким чином активісти звертають увагу на те, що щогодини від різних захворювань в Україні помирає 67 людей. Реформа медицини може зупинити ці смерті та врятувати тисячі українців.
Саме на цьому парламентському тижні Верховна Рада має винести до сесійної зали та розглянути пакет законопроектів по медичній реформі.

Акція розпочнеться о 10:00 навпроти будівлі Чернігівської обласної державної адміністрації (Алея Героїв). На початку акції відбудеться прес-брифінг, де вимоги до народних депутатів озвучать громадські активісти, медики, пацієнти.

Хочемо нагадати, що в травні Верховна Рада провалила голосування за включення в порядок денний Пакет законопроектів про медичну реформу. Зокрема, розгляд реформи не підтримали фракції БПП, Радикальної партії та Батьківщини.

Контактна особа: Ярошенко Тетяна, менеджер зі зв’язків з громадськістю БО “Чернігівська МЕРЕЖА” тел.: 063-13-98-694

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини