Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 02:58:55

Лекторій з енергоефективності “Як економити на опаленні”

23.02.2017   18:00Агенцiя

Громадська платформа “ФанРеформ” створена молодими, активними громадянами України, бо ми віримо, що реформи потрібно втілювати не на папері, а в реальному житті. Ми віримо, що об'єднавшись, зможемо покращити ситуацію, яка склалася сьогодні в кожному селі, місті, районі.

Саме тому 23 лютого у місті Чернігів разом зі міжнародними організаціями та компаніями ми проведемо лекторій з енергоефективності “Як економити на опаленні”. Спеціальним лектором стане керівник групи незалежних експертів Ради Європи, Президент Академії енергетики України, доктор технічних наук Юрій Ковальчук.

Цим заходом ми зможемо зробити одразу дві гарні справи: навчити українців енергоефективності та допомогти Чернігівському навчально-реабілітаційному центру № 2. Бо всі 100% відсотків забраних благодійних внесків під час лекції будуть передані до центру для оснащення спортивної зали.

Чернігівській навчально-реабілітаційний центр № 2 — це не звичайна школа. Тут навчаються 148 дітей з вадами мовлення, ритміки, орієнтування. Наразі центр потребує ремонту та технічного забезпечення спортивної зали. Саме лікувальна фізкультура — є надзвичайно важливим елементом у навчання таких діточок.

Приходьте на лекторій. Дізнавайтеся, як економити на опаленні та допоможіть Чернігівському навчально-реабілітаційному центру. № 2.

Також на заході відбудеться презентація благодійного фотопроекту "Діти-дітям".

23 лютого о 18:00
м. Чернігів
Культурно-діловий центр “Світогляд”, пр-т. Перемоги 108-А (2-й поверх)

Реєстрація за номером 067 487 21 18

Кількість місць обмежена!

Благодійний внесок — 50 грн

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини