Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 17:23:08

Імбирний пряник та різдвяна фотосесія ощасливлять чернігівських двійнят

25.12.2016   12:00Агенцiя

Ви все ще не маєте планів на неділю, але маєте дітей-двійнят, тоді CheTwins.com іде до вас! Провести весело та з користю час в родинному колі, розмалювати імбирний смаколик, погратися та отримати врешті гарні фотографії – все це зможуть зробити чернігівські двійнятка та їх батьки 25 грудня. Кулінарний фест «Merry twins» розпочнеться о 12.00.

Аби ваші дітки мали змогу взяти участь у майстер-класі з розмальовування імбирних пряників в кафе «Цапа», дитячих іграх від Центру розвитку “Янголятко” та різдвяній фотосесії від «Зеленої лавки» та Івана Пустового слід виконати лише одну формальність – пройти попередню реєстрацію, заповнивши анкету. Ну і, звісно, бути мультибатьками!!! Останній день реєстрації – 21 грудня 2016 року (включно). Працює система free or pay (оплата за бажанням).

Довідки за телефоном: 093 790 90 94

Форма реєстрації за посиланням: www.bit.ly/merry_twins

Організатор:

CheTwins.com – блог однорічних близнюків Богдана і Дем’яна Рись, який ведуть їх батьки. Родина пише не тільки про і для мультибатьків Чернігова, але і організовує їх дозвілля. Проведення зустрічей бувалих та майбутніх мультиродин, популяризація створення групових занять для близнюків, організація тематичних заходів, підтримка грудного вигодовування двійні/трійні, покращення громадського простору для таких сімей – всім цим та дечим іншим займаються блогери.

Партнери:

Цапа – це urban-заклад зі смачною їжею, затишною атмосферою та особливим дизайном. Тут традиційні страви постають в новому світлі, дивуючи несподіваною композицією смаків.

Центр розвитку дитини «Янголятко» – альтернативний дошкільний заклад з елементами інклюзії. Розвиваючі заняття, англійська, Янголяткова лабораторія, фітнес для малечі, школа іконопису, МультиКлас, ейдетика і міні-садок – напрямки, які ведуть наші педагоги з любов’ю до кожної дитини.

«Зелена лавка – чернігівські сувеніри» – затишна місцина, де ви знайдете сувеніри з символікою Чернігова для гостей міста та в подорож, а також зможете підібрати влучний подарунок до Дня народження чи Нового року.

Весільний та сімейний фотограф Іван Пустовий. Фотографії допомагають пригадати події, згадати переживання, деталі, емоції. Я допоможу зберегти найважливіші моменти Вашого життя!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини