Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:45:26

Прес-конференція "Соціальні послуги для дітей з інвалідністю"

29.11.2016   11:00Агенцiя

У вівторок, 29 листопада об 11.00 у прес-центрі «Чернігівський вибір» відбудеться прес-конференція на тему «Соціальні послуги для дітей з інвалідністю» .

 

У заході візьмуть участь:

Трубенок Олена – виконавчий директор ГО «Голос батьків» – розповість про соціальні послуги, які надаватимуться в рамках проекту «Соціальна адаптація дітей з інвалідністю в Чернігівській області» та проекту-переможця в бюджеті участі «Створення групи денного перебування для дітей з інвалідністю»

Дей Ольга – мама особливої дитини, Голова правління ГО «Голос батьків» – говоритиме про актуальність послуг, що надаватимуться для сімей, які виховують дітей з інвалідністю.

Гусак Регіна – залучений спеціаліст проекту (в якості практичного психолога) – про сприяння посуванню інклюзії завдяки соціальним послугам, що надаватимуться.

Діти з інвалідністю належать до однієї з найбільш уразливих груп населення. Спектр соціальних послуг для батьків дітей з інвалідністю або вадами здоров’я дуже обмежений. Діти, батьки яких виховують їх в сім’ї (в Чернігівській області таких 80%), не отримують адекватної підтримки і не мають повноцінного доступу до послуг реабілітації та соціальної адаптації. Однією з найбільш уразливих категорій цієї групи є діти, які не відвідують навчальних закладів.

 Для вирішення цієї проблеми ГО «Голос батьків» з 01.11.2016 р. розпочинає реалізацію проекту «Соціальна адаптація дітей з інвалідністю в Чернігівській області», спрямованого на надання послуг денного догляду соціальної та побутової реабілітації дітей з інвалідністю. Але надання соціальних послуг силами громадських організацій є досить новим явищем для Чернігівської області і тому для вдалого запровадження позитивної практики делегування соціальних послуг громадським організаціям необхідна потужна інформаційна підтримка проекту, особливо на етапі його старту. Запропонований проект Інформаційна компанія «Соціальні послуги для дітей з інвалідністю» сприятиме кращому охопленню цільової аудиторії та формуванню відповідного рівня довіри громади до роздержавлення соціальних послуг.

 Місце проведення: Чернігів, вул.Шевченка, 5, прес-центр «Чернігівський вибір» (4 поверх).

Дата проведення: 29 листопада об 11.00

 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини