Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:01:50

Чернігівських держслужбовців навчать подавати нові електронні декларації, які з 15 серпня будуть обов’язкові для заповнення

22.07.2016   10:15Агенцiя

22 липня, в  10:15 в приміщенні Чернігівської ОДА(вул. Шевченка, 7, зала № 1) відбудеться прес-брифінг представників Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК), Програми розвитку ООН в Україні та місцевої влади, на якому відбудеться презентація реформисистеми декларування майна держчиновниками, що стартувала в Україні. Експерти розкажуть про переваги нової електронної системи та чому її запровадження сприятиме кардинальному очищенню української влади від корупції.

Також буде відкрито одноденну виставку антикорупційних плакатів «Онлайн проти корупції»(у сквері ім. М.М. Попудренка).

Після прес-брифінгу представники ЗМІ запрошуються на першу частину представлення системи е-декларування держслужбовцям Чернігівщини, що розпочнеться об 11:00 у сесійній залі ОДА. Система буде презентована держслужбовцям, які мають подати декларацію з 15-го серпня по 13 жовтня 2016 року. Це – окрім всіх високопосадовців держави, також і судді, прокурори, слідчі, державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування категорії А – Б.

У прес-брифінгу візьмуть участь:
- Сергій Сергієнко, заступник голови Чернігівської ОДА;
- Руслан Радецький, заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції;
- Іван Пресняков, керівник Проекту «Прозорість та доброчесність публічного сектору» Програми розвитку ООН в Україні;

Реформа системи декларування доходів держслужбовцями є однією з умов надання Україні безвізового режиму з Європейським Союзом.

Всеукраїнська Інформаційно-освітня кампанія «Онлайн проти корупції» з тренінгами для держслужбовців, суддів та прокурорів, а також одноденними виставками пройде у 22-ох обласних центрах України. Кампанія організована Національним агентством з питань запобігання корупції спільно з Програмою розвитку ООН в Україні та реалізується за фінансової підтримки МЗС Данії.


Контактні особи:

Денис Самигін, фахівець з роботи зі ЗМІ
Проекту «Прозорість та доброчесність публічного сектору» Програми Розвитку ООН
067 548 78 71, samdenys@gmail.com
Руслан Коломєйцев, 095 131 56 31, kolomeitsev.rusel@ukr.net;

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини