Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:30:32

Всеукраїнський Олімпійський день

18.06.2016   10:00Агенцiя

18 червня, в олімпійському навчально-спортивному центрі «Чернігів» (стадіон ім. Ю. Гагаріна) відбудеться традиційний Олімпійський день, який щороку проходить майже в 200 країнах світу з нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету. З ініціативою виступив Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України.

Цьогорічне спортивне родинне свято проходить під гаслом «Олімпійський день на шляху до Ріо» і присвячений найголовнішій світовій події року – Іграм XXXI Олімпіади в бразильському Ріо-де-Жанейро.

Прихильники здорового способу життя зроблять «олімпійську розминку» та пробіжку. Також відбудуться показові виступи з футболу, боксу, кікбоксингу, художньої гімнастики, дзюдо, тхеквандо, вільної боротьби, дзюдо та волейболу у виконанні вихованців фізкультурно-спортивних товариств «Україна», «Колос», «Спартак», «Динамо».
Активними учасниками Олімпійського дня будуть наші уславлені олімпійці: Андрій Дериземля, Ніна Лемеш, Вячеслав Деркач, Ольга Коробка, Наталя Давидова, Наталя Скакун, Роман Прима, Христина Дмитренко.

Усі бажаючі матимуть прекрасну можливість поспілкуватися з відомими особистостями, взяти автограф та зробити пам'ятне фото. Традиційно всі учасники забігу отримають пам'ятні подарунки від НОК України.

Початок о 10:00

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини