Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 20:45:32

Ярмарок проектів ЄС у Чернігові

24.05.2016   14:00Агенцiя

24 травня Представництво Європейського Союзу в Україні разом із своїми партнерами запрошує взяти участь у Ярмарку проектів ЄС у Чернігові. Учасники заходу матимуть нагоду ознайомитись із проектами ЄС у Чернігівській області, дізнатися про те, як отримати підтримку ЄС для власних ідей, та про перспективи ведення бізнесу на європейському ринку із 505 млн споживачів.

Які корисні ініціативи ЄС підтримує у Чернігові та регіоні? Як написати вдалу грантову заявку? Що практичного можна отримати від співпраці між Україною та ЄС у сфері освіти? Запрошуємо громадських активістів, молодь, чиновників, журналістів, та усіх зацікавлених дізнатись про це детальніше під час:

Що? Ярмарку проектів ЄС у Чернігові
Де? пр-т. Перемоги, 108-а, 2-й пов., коворкінг “Світогляд”
Коли? 24 травня, 14:00-18:00. Реєстрація розпочинається о 13:30

Учасники: Юргіс Вілчінскас, Керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС в Україні; менеджери та експерти проектів ЄС; Ірина Стаднійчук, документаліст Представництва Європейського Союзу в Україні; менеджери та експерти проектів ЄС.

Друга частина заходу – це практичний тренінг від експертки з фандрейзингу Тетяни Лебухорської, заступниці голови громадської організації “Буковинська агенція регіонального розвитку”, координаторки заходів “Велодень” і “Європейський тиждень мобільності”. Досвідчена тренерка порадить, як написати успішну грантову заявку та отримати фінансову підтримку ЄС для власного проекту.

Для участі у заході, будь ласка, заповніть реєстраційну форму до 15:00 22 травня. Для отримання детальнішої інформації, звертайтесь до Віри Тубальцевої, координатора заходу, за тел. (067) 233 80 36 або на E-mail: vtubaltseva@internews.ua

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.