Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:19:39

Прес-конференція "Футбол – це більше, ніж гра!"

08.04.2016   11:00Агенцiя

Місце проведення:   м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 88,    на території Спортивного комплексу «Хімік» 
Дата: 8 квітня, об 11.00.
Організатор:  Українська діабетична федерація (УДФ)

7-10 квітня 2016 в м. Чернігові з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який в цьому році присвячено проблемі цукрового діабету, Українська діабетична федерація проводить Всеукраїнський відкритий футбольний турнір «ДіаЄвро-Україна» За підсумками змагань буде сформовано українську збірну, що прийме участь в Третьому Міжнародному чемпіонат з фут-залу людей з діабетом «ДІАЄВРО 2016» в Сараєво, Боснія і Герцеговина.
 «ДІАЄВРО» - це унікальний соціальний проект, який покликаний привернути увагу суспільства до глобальної проблеми діабету в Україні та світі!
В 2012 року в м. Києві (Україна) було проведено перший Міжнародний чемпіонат з міні-футболу для людей з цукровим діабетом «ДІАЄВРО 2012. До України з'їхались 8 команд, сформованих виключно з людей з діабетом (Україна, Італія, Білорусія, Польща, Хорватія, Словаччина, Казахстан, Узбекистан). Допомогти людям з діабетом повірити в себе і довести суспільству, що діабет не стає на заваді для реалізації будь-якої мрії, було головною метою проекту. Ініціаторами та організаторами проведення чемпіонату виступила Українська діабетична федерація. Ідея чемпіонату належить Валентині Очеретенко – голові Ради Української діабетичної федерації, Віце-президенту Міжнародної діабетичної федерації (IDF) (2003-2009). Можливість проведення таких змагань серед людей з діабетом доводить, що діабет не ставить крапку на спортивному житті, на мріях тих, хто живе з діабетом.
Проект має продовження: в 2013 р відбувся турнір в Хорватії, а в 2014 році в Угорщині, в 2015 в Румунії.
V Міжнародний чемпіонат з фут-залу для людей з діабетом «ДіаЄвро 2016» відбудеться у липні 2016 в Сараєво (Боснія і Герцеговина) (16 команд: Бельгії, Болгарії, Хорватії, Угорщини, Італії, Казахстану, Киргизстану, Португалії, Польщі, Румунії, Росії, Словаччини, Сербії, Словенії, Узбекистану, України).

7-10 квітня 2016 в м. Чернігові Українська діабетична федерація проводить Всеукраїнський відкритий футбольний турнір «ДіаЄвро-Україна» В спортивному заході, приймуть участь представники різних регіонів України (Вінниця, Житомир, Київ, Миколаїв, Одеса, Суми, Харків, Чернігів). Традиційно в рамках заходу буде проведена школа самоконтролю для гравці. Одночасно буде організовано Тренінг для лікарів «Діабет та фізичні навантаження (футбол)», в якому приймуть участь лікарі з Харкова, Сум, Вінниці, Миколаєва, Чернігова.

 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини