Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:35:54

Підприємці розкажуть про свавілля Чернігівської митниці

12.02.2016   14:30Агенцiя

12 лютого о 14:30 пройде прес-конференція підприємців Чернігівщини, які розкажуть про свавілля Чернігівської митниці.

Місце проведення: готель “Україна” - 4-й поверх, пр-т Миру, 33

З 11.02.2016 зупинено митне оформлення вантажів на Чернігівському терміналі в обласному центрі.

В порушення вимог Митного кодексу, відповідних наказів митних органів України, підприємства міста та області не були попереджені про припинення робити зони митного контролю (зони прибуття). Стабільна робота експортерів та імпортерів Чернігівщини зупинена.

Керівництво Чернігівської митниці ДФС пропонує усім незадоволеним суб'єктам ЗЕД проводити митні процедури на митному терміналі, який відкритий у смт. Козелець або при перетині кордону з Україною.

Фактично, Чернігівською митницею ДФС та ДФС України зруйновано цивілізований європейський формат обслуговування українських та іноземних підприємств за принципом “єдиного вікна”.

Підприємці Чернігівщини звернулись до управління СБУ Чернігівської області, міського голови, голови ОДА та голови обласної ради з вимогою негайно прийняти міри щодо поновлення роботи митного терміналу в штатному режимі.

Ще однією вимогою підприємницької громади міста є негайне звільнення з посади керівника Чернігівської митниці ДФС Шавлака О.В. як такого, що своїми діями та бездіяльністю блокує стабільну роботу товаровиробників міста та області. Чернігівську митницю ДФС має очолити професіонал з беззаперечною репутацією та розумінням побудови партнерських відносин з роботодавцями нашої держави.

Організатор — підприємницька коаліція “Сіверщина”

Контактна особа:

Анна Шерман — 095-778-32-38

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.