Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:50:40

Зустріч Чернігівського міського голови з делегацією Люблінського воєводства

15.01.2016   10:00Агенцiя

15 січня о 10 годині в приміщенні Чернігівської міської ради відбудеться зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з делегацією Люблінського воєводства (Республіка Польща). У складі делегації:
- Анджей Пружковскі – заступник голови  воєводського сеймику Люблінського воєводства, член Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи;
- Ришард Новак – голова Ради Польського об'єднання оптових ринків;
- Кшиштоф Челадка – голова Люблінського товариства споживачів оптових ринків.

В зустрічі також візьмуть участь віце-президент Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи Наталія Романова та президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати Костянтин Іванов.
В ході зустрічі планується обговорення можливих шляхів співпраці. За результатами обговорення буде підписано Меморандум про співпрацю Люблінського воєводства та Чернігівської міської ради.
Польська делегація також вручить подарунки Чернігівським дітям загиблих та учасників АТО.
Після офіційної зустрічі запланована робоча зустріч з керівництвом Чернігівської регіональної торгово-промислової палати та представниками зацікавлених господарюючих суб’єктів.
В суботу польська делегація відвідає Меморіальний комплекс «Пам’яті героїв Крут» та Національний історико-культурний заповідник «Гетьманська столиця» м. Батурин.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини