Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:00:08

Презентація книги Олени Грицюк "Несамовите озеро. Графіка і поезії"

08.12.2015   16:00Агенцiя

8 грудня у літературно-меморіальному музеї-заповіднику М. Коцюбинського відбудеться презентація книги чернігівської поетеси Олени Грицюк «Несамовите озеро. Графіка і поезії».

Архітектура, живопис і поезія – саме у цих галузях пані Олена втілює свої найсміливіші творчі задуми. Будучи професійним архітектором, авторка нині є членом правління чернігівського осередку Національної Спілки архітекторів України, заступником голови чернігівського осередку ім. Святослава Євдокимовича Хрикіна Всеукраїнської творчої спілки Конгресу літераторів України, членом об’єднання народних художників «Деснянська палітра», лауреатом літературної премії Володимира Базилевського.

У творчому доробку Олени Грицюк кілька збірок поезії та графіки, серед яких «Мандри за щастям», «Сказки для взрослых», «Киммерийские химеры», «Молодик» та ін.

«Несамовите озеро» - це збірка поетичних вражень мисткині від подорожі Карпатами. Неймовірна атмосфера і гірські пейзажі у цій книзі знайшли своє відображення не лише в оригінальних поетичних образах. До кожної поезії пані Олена подає візуальний сюжет, втілений у авторських графічних творах. Власне завдяки цьому, зіставивши поезію і графічну ілюстрацію, читач може і сам вловити враження від мандрівки гірськими стежками.

Музей-заповідник М. Коцюбинського запрошує особисто поспілкуватися з авторкою та глибше пізнати світ її поетичних творів, відвідавши презентацію книги.

Початок презентації о 16.00.

Вхід вільний.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.