Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:30:45

Презентація громадської правоохоронної структури "Сєвєр"

20.10.2015   12:00Агенцiя

20 жовтня 2015 року о 12-00 за адресою: м. Чернігів, вул. Гетьмана Полуботка 6А (у приміщенні дискусійного клубу «Експертна думка»), відбудеться прес-конференція, на якій буде презентована створена в Чернігівській області цивільна громадська правоохоронна структура – громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Сєвєр».
 У ході прес-конференції будуть висвітлені наступні питання:
- Цілі і завдання, які ставить перед собою громадське формування;
- Презентація плану розвитку Формування за напрямами:
охорона державного кордону;
боротьба з порушеннями громадського порядку та профілактична робота серед населення регіону;
проведення роботи з національно-патріотичного виховання серед дітей та молоді відповідно до Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 — 2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580/2015
Запитання та відповіді.

У прес-конференції беруть участь:

  • Горний Юрій Борисович, начальник Штабу громадського формування
  • Акулич Микола Сергійович, командир підрозділу аеророзвідки «Сєвєр»
  • Рокитський Євген Леонідович, член Громадської ради при Адміністрації Державної прикордонної служби України
  • Алексеєва Світлана Михайлівна, голова Правління Фонду підтримки безпеки Сіверщини

Представники УМВС України в Чернігівській області та Чернігівського Прикордонного загону Північного регіонального управління ДПС України.

Громадське формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Сєвєр» створене за ініціативи патріотично налаштованих соціально активних громадян з числа бійців добровольчого батальйону «Сєвєр», волонтерів та громадських активістів і здійснює свою діяльність відповідно до Конституції України, Закону України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону" від 22 червня 2000 року №1835-ІІІ, інших законодавчих та нормативно-правових актів України, рішень місцевих державних адміністрацій та органів місцевого самоврядування з питань охорони громадського порядку і державного кордону, боротьби із злочинністю і адмінправопорушеннями.
Головна мета створення громадського формування – згуртування небайдужих до долі північних рубежів держави і країни в цілому соціально свідомих громадян задля сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам, підрозділам Державної прикордонної служби України та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров'я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, а також у рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій.
Створене свідомими патріотами для забезпечення безпеки.
Згуртувавшись – ми сила!

Додаткову інформацію можна отримати:
зателефонувавши – 653-588 або (073) 4880550
написавши – sever.gf.chernigov@gmail.com
прочитавши - www.facebook.com/severbat

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини