Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:21:17

"Формула щасливих взаємин" від Наталії Холоденко

03.10.2015   10:30Агенцiя

Науково-практичний семінар за участю кандидата психологічних наук, медичного психолога та психотерапевта, експерта телеканалу СТБ (проекти «Врятуйте нашу родину», «Половинки» тощоі) Наталії Холоденко відбудеться в суботу, 3 жовтня, в Чернігові. Місце зустрічі – актова зала Чернігівського педагогічного університету (вул. Гетьмана Полуботка, 53), початок – 10.30. Запрошуємо усіх, хто прагне розвиватися й реалізовуватися! Запрошуємо журналістів, які в темі!
 
Пані Наталя проведе для учасників семінару майстер-клас на тему «Формула щасливих взаємин». Багатий практичний досвід і співробітництво з популярними медіа нашої країни дають їй можливість працювати з найскладнішими життєвими історіями, допомагати знаходити вихід із ситуацій, які здаються тупиковими, щоденно вдосконалювати професійну майстерність.
 
Крім того, презентації своїх тренінгів, майстер-класів і методів учасникам семінару запропонують найкращі фахівці Чернігова, котрі працюють у сфері організаційного коучінгу, позитивної психотерапії, сексології, арт-терапії. Тож чернігівці зможуть відкрити для себе класних спеціалістів, що працюють у їх рідному місті! А також знайти однодумців і нових друзів.
 
- Запрошуємо вас на свято душі та в коло людей, котрі поділяють ваші інтереси, погляди, цінності! Приємне та корисне спілкування – це та розкіш, яка доступна нам усім, - говорять організатори цього заходу – громадські активісти Олег Бурий та Юлія Півень. – Загалом наша мета – створити товариство людей, які розвиваються, навчаються, цікавляться. Без сумніву, ми всі постійно кудись їздимо, вкладаємо в себе та свою освіту. Але частенько не знаємо, що в нашому рідному місті є класні фахівці! Разом ми – сила, здатна нести знання та любов. Віримо в це та віримо в Чернігів!
 
За словами організаторів, семінар – науково-практичний, спрямований, в першу чергу, на підготовлену аудиторію, викладачів ВНЗ, педагогів і психологів, студентів-старшокурсників. Однак люди, які тільки-то почали цікавитися психологією та особистісним розвитком, отримають чимало цікавої та корисної інформації!
 
Попередні теми виступів та презентацій:
-         Де шукати свою половинку?
-         Як створити щасливу родину?
-         Сила твого роду, місія твого роду;
-         Як розкрити жіночу сексуальність?
-         Як налагодити гарні взаємини з мамою чоловіка?
-         Як стати найкращими батьками?
-         Як попередити професійне вигорання?
-         Кадри вирішують все! Секрети HR-фахівця;
-         Де готують коучів?
-         Як перестати хвилюватися та почати жити?
-         Психологічні ігри як інструмент психодіагностики;
-         Інші професійні та особистісні теми.
 
До уваги представників ЗМІ! Попередня акредитація на семінар за тел.: 097-087-00-10 або 066-304-89-87 (Вікторія) за умови розміщення анонсу чи пост-реліз/репортажу/інтерв’ю з організаторами у вашому виданні. Про ексклюзивне інтерв’ю з Наталією Холоденко домовляйтеся заздалегідь! Додаткова інформація та замовлення квитків на семінар за тел: 095-943-39-39 (Юлія) чи 098-419-20-92 (Олег).

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини