Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:28:28

Центр реабілітації для воїнів АТО запрошує на презентацію

18.09.2015   16:00Агенцiя

Урочисте відкриття реабілітаційного центру «Ресурс» для воїнів АТО та членів їхніх родин у Чернігові відбудеться в п’ятницю, 18 вересня 2015 року о 16.00 за адресою: вул. Мстиславська, 35-а. Це стало можливим завдяки зусиллям небайдужих благодійників, волонтерів-психологів ГО «Центр психолого-соціальної допомоги«Ресурс», представників ГО «Спілка ветеранів АТО Чернігівської області». Запрошуємо журналістів у прес-тур до новоствореного закладу!

- В нашому реабілітаційному центрі буде надаватися безкоштовна психологічна допомога демобілізованим воїнам, членам їхніх родин, сім`ям загиблих, волонтерам, - зазначає голова ГО «Ресурс» Світлана Ющенко. – Крім того, ми готові надавати допомогу в фізіологічній реабілітації. Вперше в Чернігові будемо використовувати новітні методи реабілітації ФЛОАТ-ТЕРАПІЯ та тренажер «СУХОЖИЛ».

Психологи центру спільно з тренерами - демобілізованими хлопцями, які пройшли відповідну підготовку, проводитимуть відновлювально-психологічну роботу, відкриють групи підтримки для учасників АТО та членів їх родин. До роботи залучено реабілітолога, котрий буде займатися фізіологічним відновленням. Вже формуються групи для роботи на тренажері «Сухожил» (заняття веде Альберт Черешко)

В Центрі запрацює творча майстерня для арт-терапії, є кімната для індивідуальної та сімейної терапії, створено умови для проведення групових занять і тренінгів. Більш детально про все це гостям свята розкажуть психологи-волонтери ГО «Ресурс» (серед них Наталія Ющенко та демобілізований боєць 13-го батальйону Віталій Кезля).

Заплановані також вшанування пам’яті загиблих героїв, спільне виконання Гімну України, запуск жовто-блакитних кульок і символічних голубів миру, виступ барда Ірини Єременко та ансамблю «Талант-віва-студія», вітання почесних гостей і меценатів. На свято запрошені учасники АТО, родини загиблих воїнів. Просимо журналістів підтримати цей проект інформаційно!

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.