Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 13:38:40

Чорнобильці знову протестуватимуть проти свавілля обласних чиновників

26.04.2015   10:00Агенцiя

26 квітня відбудеться мирна акція протесту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи – хворих на рак щитоподібної залози, яких посадовці Чернігівської облдержадміністрації незаконно позбавили статусу осіб, що постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, із вимогою припинити беззаконня, відновити хворим чорнобильцям їх законні права і пільги та провести люстрацію профільних чиновників.
За останній час хворі чернігівські чорнобильці виграли десятки судів, які визнали дії влади протиправними. Незважаючи на зміну керівництва держави та області, обласна влада продовжує ігнорувати судові рішення та порушувати права чорнобильців вже за нових очільників.
До акції приєднуються представники громадських та правозахисних організацій Чернігівщини.
Початок акції: 10.00, в неділю 26 квітня 2015 року.
Місце: м.Чернігів, Алея Героїв, біля Пам’ятника Чорнобильцям.

Контактна особа:
Ігор Ушкевич – 097-299-44-17

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:05

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду, 2 пожежі, 1 випадок загибелі на водних об'єктах та 1 аварійну ситуацію на системах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1особа та 1 особа постраждала.

8 травня: цей день в Україні і світі

8 травня: цей день в Україні і світі 08:33

ДЕНЬ 805 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 805 RUSSIAN AGRESSION

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини