Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:34:43

Регіональне обговорення антикорупційних законів, які розробили та ініціювали громадські експерти

11.12.2014   12:00Агенцiя

Регіональне обговорення: «Чи зменшать рівень корупції в Україні закони, розроблені громадськими активістами?», присвячене антикорупційним законам прийнятим парламентом України, які розробили та ініціювали громадські експерти.

Після Революції Гідності громадський сектор отримав унікальних шанс творити законодавчі зміни в державі та просувати їх. Громадські експерти з кожної галузі об’єдналися в робочі групи та присвятили 9 місяців роботи розробці необхідних законопроектів, які покликані реанімувати Україну та її економіку після засилля корупціонерів колишнього владного режиму. Антикорупційна група при «Реанімаційному пакеті реформ» в координації з  «Transparency International  Україна» розробила першочергові законопроекти, які базуються на міжнародних стандартах та покликані реформувати антикорупційну політику України. Вони були прийняті Верховною Радою України 14 жовтня 2014 року й підписані Президентом України.

Учасники заходів матимуть можливість отримати відповідні роздаткові матеріали (брошуру та інфографіку), а також підписати «Декларацію безхабарності».
Запрошуємо на захід всіх зацікавлений людей.

Учасники регіонального обговорення: представники регіональних та місцевих органів влади, регіональні партнери інститутів громадянського суспільства національної моніторингової кампанії «Декларації без декорацій», заінтересовані громадські діячі, представники бізнесу, медіа, студенти та викладачі вузів Чернігова.

З усіх питань щодо участі в прес-конференції та регіональному обговоренні просимо контактувати з Анатолієм Стояном за телефонами: 067-792-98-42 або
095-166-39-29.

 

ПРОГРАМА

11.30 - 12.00    Реєстрація учасників заходу регіонального обговорення.    Вітальна кава.

12.00 - 12.05    Вступне слово. Анатолій Стоян, адміністративний директор ГО «Transparency International Україна», координатор національної моніторингової кампанії «Декларації без декорацій».

12.05 - 12.45    Дискусійний блок: Превенція, як реальний шлях у подоланні корупції в Україні та протидія корупції на регіональному та місцевому  рівнях.
Ольга Рись, експерт  ГО «Поліський Фонд міжнародних та регіональних досліджень»
12.45 - 13.25    Дискусійний блок: Які функції спеціальних національних органів щодо запобігання та  протидії корупції?
Ігор Шевляков, експерт ГО «Інститут публічної політики».

13.25 - 14.05    Дискусійний блок: Про запобігання корупції в діяльності суб’єктів декларування.
Презентація інфографіки «Про запобігання корупції в діяльності юридичних осіб». Анатолій Стоян, адміністративний директор ГО «Transparency International Україна», координатор національної моніторингової кампанії «Декларації без декорацій».

14.05 - 14.35    Дискусійний блок:  Які засоби протидії корупції та яка роль в цьому громадськості?
Експерти та учасники регіонального обговорення. Модератор Анатолій Стоян.

14.35 - 14.50    Підведення підсумків регіонального обговорення.

Місце проведення: м. Чернігів, готель «Україна», конференц-зал.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини